Ερωτεύτηκε η κόρη της Άντζελας Δημητρίου!

18.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα προσωπικά της μαμάς Άντζελας Δημητρίου, τον τελευταίο καιρό είναι σε άσχημη κατάσταση. Διαζύγια, ο ένας μετά τον άλλον πρώην
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα προσωπικά της μαμάς Άντζελας Δημητρίου, τον τελευταίο καιρό είναι σε άσχημη κατάσταση. Διαζύγια, ο ένας μετά τον άλλον πρώην «φυτρώνει» σαν το μανιτάρι κατηγορώντας την και πάει λέγοντας. Τα προσωπικά, όμως, της κόρης Όλγας βαίνουν καλώς και η δεσποινίς Κιουρτασάκη φαίνεται πως περνάει την καλύτερη της φάση.

Ω ναι, η Όλγα μεγάλωσε, ερωτεύτηκε και μένει μόνη της στο σπίτι. Για το ποιος και τι είναι ο αγαπημένος της δεν γνωρίζουμε. Βλέπεις, η μικρή σε αντίθεση με τη μητέρα της είναι «σφίγγα» στα προσωπικά της και όσο ερωτευμένη κι αν είναι, δεν βγαίνει στους δρόμους παντού να το φωνάζει πως «ναι, ερωτεύτηκα. Επιτέλους αγαπώ και με αγαπάνε». Ως νιάτο, όμως, που είναι παίρνει τον καλό της και μπαίνουν σε όποια πίστα δουν φως.

Σε μία τελευταία τους έξοδο τους, τους συνέλαβε ο τηλεοπτικός φακός. Η Όλγα με το που είδε την κάμερα να εστιάζει πάνω τους, απομακρύνθηκε από τον αγαπημένο της κι άρχισε να μιλάει με τον διπλανό της. Μα να μην έχει μοιάσει καθόλου στη μαμά; Τς τς.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]