Φουντώνει η κόντρα Ψινάκη - Μικρούτσικου!

18.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μην τους βλέπεις που είναι μες στην τρελή χαρά, με τα σόκιν αστειάκια τους, τα πειράγματα και τα γελάκια. Η πραγματικότητα απέχει κατά πολύ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μην τους βλέπεις που είναι μες στην τρελή χαρά, με τα σόκιν αστειάκια τους, τα πειράγματα και τα γελάκια. Η πραγματικότητα απέχει κατά πολύ από την εικόνα των δύο καλών φίλων και τέλειων συνεργατών, που πλασάρουν στο Dream Show. Ο λόγος για τον Ηλία Ψινάκη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τους οποίους πολλοί θέλουν να είναι σε μεγάλη κόντρα. Και μεγάλο νικητή, μέχρι στιγμής (σε κάθε κόντρα υπάρχει κι ένας τέτοιος) τον Ψινάκη.

Ωιμέ. Αχός βαρύς ακούγεται Ανδρέα μου, πολλά κανόνια πέφτουν (και δυστυχώς δεν είσαι εσύ ο μπουρλοτιέρης) ο Λιάκος κάνει πόλεμο με φίλους και συνεργάτες. Όπως υποστηρίζουν κάποιοι, που έχουν εικόνα για το τι παίζει παρασκηνιακά στο εν λόγω reality, ο Ηλίας φέτος έχει ισχυροποιήσει τη θέση του και όχι μόνο αυτό, αλλά έχει λόγο που περνάει πάντα. Όπως καλή ώρα έκανε παλιότερα ο Ανδρέας, ο οποίος τώρα απλά παρακολουθεί. Τι βασανιστήριο και αυτό.

Η κόντρα τους φούντωσε όταν ο Ψινάκης κατήργησε την επιτροπή των μουσικών, μαζί και τον υιό Μικρούτσικου, Στέργιο. Οι αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν από την παρουσία του μουσικού γιου, καθώς και το ατόπημα του Ανδρέα να αποκαλέσει την ήδη υπάρχουσα επιτροπή ως «κριτική του life style», συμπεριλαμβανομένου και του Γιάννη Σπανού έκαναν τον Ψινάκη σε συνεννόηση με την παραγωγή να αναλάβει δράση και να αποκαταστήσει την τάξη, προτού γίνουν νούμερο σε επιθεώρηση. Γιατί νούμερο στο Τσαντίρι του Λαζόπουλου έγιναν. Όσον αφορά τον Ανδρέα, γνωρίζοντας και τον χαρακτήρα του, υποθέτουμε πως βράζει στο ζουμί του. Μέχρι να «καεί» και να ξεσπάσει!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]