Ετοιμάζει βαλίτσες για Κίνα η Τζούλια Αλεξανδράτου!

17.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στα ελληνικά καλλιστεία δεν πήρε το στέμμα, επειδή οι κριτές δεν ήξεραν από... καλές γκριμάτσες και δεν εκτίμησαν το μοναδικό αυτό ταλέντο της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στα ελληνικά καλλιστεία δεν πήρε το στέμμα, επειδή οι κριτές δεν ήξεραν από... καλές γκριμάτσες και δεν εκτίμησαν το μοναδικό αυτό ταλέντο της. Ευελπιστεί, όμως, πως στη μακρινή Κίνα λίγο ξίνισμα στο μουτράκι εκτιμάται και γιατί όχι, επιβραβεύεται. Ο λόγος (για ποια άλλη;) την Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την Κίνα, προκειμένου να συμμετάσχει στον διεθνή διαγωνισμό για την «Miss International».

Τι κι αν η Τζούλια τον τελευταίο καιρό δηλώνει σκέτο παρουσιάστρια; Είναι ένα πολυτάλαντο πλάσμα, που της αρέσει ενίοτε να καταπιάνεται με διάφορους χώρους. Ένας από αυτούς είναι και το μόντελινγκ, που την ανέδειξε κιόλας. Η Τζούλια, όμως, εκτός από πολυτάλαντη είναι και θαρραλέα. Το γεγονός ότι δεν έχει τύχη σε παντός είδους διαγωνισμό, μήτε που την πτοεί. Τι κι αν δεν βγήκε «Σταρ Ελλάς» και «Σταρ Μεγκαλίτσα»; Είναι έτοιμη να ριχτεί και πάλι στη μάχη του διαγωνισμού.

Εξάλλου, είναι πολλές οι περιπτώσεις ανθρώπων που το ταλέντο τους δεν εκτιμήθηκε στη μαμά πατρίδα, αλλά διέπρεψε στα ξένα. Και μάλλον, εκεί ποντάρει η παρουσιάστρια Αλεξανδράτου, που ανεβαίνει ξανά στην «γέφυρα της ομορφιάς», ενώ δεν είναι - κατά δήλωση - μοντέλο. Από εμάς καλή επιτυχία και λιγότερες γρκιμάτσες. Άσε, που κάνουν ρυτίδες!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]