"Κάτω τα χέρια από την Έφη Θώδη"!

17.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Γιου αρ του γκουντ του μπι τρου, άι καν’τ τέικ μάι άις οφ οφ γιουυυ». Πες μου εσύ, έχεις ακούσει πιο μελωδικά και πιο κλαρινάτα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Γιου αρ του γκουντ του μπι τρου, άι καν’τ τέικ μάι άις οφ οφ γιουυυ». Πες μου εσύ, έχεις ακούσει πιο μελωδικά και πιο κλαρινάτα απ’ ότι το λέει η Έφη Θώδη; Γι’ αυτό, «κάτω τα χέρια από την Έφη». Κι έχε υπόψη σου πως πολλοί την... περιμένουν στη γωνία, οπότε δικαιολογημένα η «σταρ» απορεί κι εξίσταται που όλοι πολεμούν αυτήν και την πολύχρονη καριέρα της. Αφορμή στάθηκε η τελευταία επίθεση(;) της Σοφίας Βόσσου για την απόπειρα της Θώδη να τραγουδήσει το κλασικό κομμάτι «I love you baby», στο οποίο έδωσε έναν χαρακτήρα πίστας.

Το σκηνικό συνέβη στο Dream Show, όταν ο Μικρούτσικος αναφέρθηκε στην τελευταία επιτυχία της Θώδη. Η Βόσσου τότε είπε πως θέλει να ξεχάσει αυτή τη στιγμή της... μουσικής ιστορίας, φωνάζοντας «έλεος, έλεος». Η έκρηξη της συναδέλφους της ήτο αναπόφευκτη, διότι δεν μπορείς να επιτίθεσαι σε μία αοιδό που έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα (πανηγύρι για πανηγύρι δεν έχει αφήσει), την αγαπάει ο κόσμος κι έχει πίσω της μία καριέρα 20 χρόνων.

Αχ Έφη μου, να ταν η ζήλια ψώρα! Πάντως, η ίδια δεν πτοείται, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη διασκευή. Από τη στιγμή, που το κομμάτι παίζεται σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς (μέχρι στην Αμερική λέει πως παίζεται, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Τς τς) και ο κόσμος στο μαγαζί της το ζητάει σα τρελός, ας λένε οι υπόλοιποι ότι θέλουν. Εγώ μαζί της είμαι. Κι αφού το έχει το αγγλικό, δεν κάνει μία διεθνή καριέρα; Να φοβηθεί λίγο το μάτι της Μαντόνα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]