Νέα προβλήματα για τον αγαπημένο της Αννούλας

17.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το ήξερες εσύ ότι ο Χρήστος Ψωμόπουλος, αγαπημένος της Άννας Βίσση έχει μία μικρή κόρη εκτός γάμου; Εγώ όχι,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το ήξερες εσύ ότι ο Χρήστος Ψωμόπουλος, αγαπημένος της Άννας Βίσση έχει μία μικρή κόρη εκτός γάμου; Εγώ όχι, αλλά δημοσίευμα εφημερίδας θέλει όχι μόνο να είναι πατέρας, αλλά να αντιμετωπίζει προβλήματα με την πρώην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Μερκούρη, αδελφή Δωροθέας. Η μητέρα του παιδιού φέρεται πως έχει κάνει αγωγή στον Ψωμόπουλο, επειδή αυτός δεν είναι συνεπής με τη διατροφή, ενώ τον κατηγορεί για πλήρη αδιαφορία.

Το δικαστήριο επέβαλε στον Ψωμόπουλο κάθε μήνα να καταβάλλει το ποσό των 1.500 ευρώ, αλλά αυτός τον τελευταίο καιρό δεν δίνει τα χρήματα. Ο ίδιος φέρεται να δηλώνει πως δεν μπορεί να καταβάλλει το συγκεκριμένο ποσό, επειδή τον μήνα βγάζει μόλις δυόμισι χιλιάδες ευρώ. Εύγε στην Βίσση, που δεν έχει πρόβλημα να ερωτευθεί, ακόμη και να σκέφτεται πιο σοβαρά, έναν μεροκαματιάρη άνθρωπο.

Ωστόσο, η πρώην αγαπημένη του, που ζει κι εργάζεται στο Παρίσι, δεν φαίνεται να έχει την ίδια άποψη. Θεωρεί πως το γενικότερο life style και ο τρόπος ζωής του, δεν είναι ανάλογος του μισθού του. Δεν μπορεί, σου λέει, να βγάζει δυόμισι χιλίαδες ευρώ και να έχει ακριβά αυτοκίνητα, κότερο, να κάνει ταξίδια στο εξωτερικό σε ακριβά θέρετρα και να είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια. Το ενδεχόμενο να κάνει καλό διαχειρισμό τον υπολογίζουμε ή μπα; Μπα μάλλον. Πάντως, η δικηγόρος του Ψωμόπουλου υποστηρίζει ότι ο πελάτης της είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]