Αλιμπέρτη: αν με αναγκάσουν θα πάω στο καθημερινό!

16.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οι φήμες επιμένουν και λένε: η θέση της Ελεονώρας Μελέτη μέρα με τη μέρα τρίζει όλο και περισσότερο, ενώ η Σοφία Αλιμπέρτη ήδη ετοιμάζεται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι φήμες επιμένουν και λένε: η θέση της Ελεονώρας Μελέτη μέρα με τη μέρα τρίζει όλο και περισσότερο, ενώ η Σοφία Αλιμπέρτη ήδη ετοιμάζεται να πάρει το κουβαδάκι της και να πάει στην παραλία του καθημερινού! Ωστόσο και η μία και η άλλη αρνούνται ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Αν και η Αλιμπέρτη στην τελευταία της συνέντευξη στο TV Έθνος, περισσότερο μπέρδεψε την κατάσταση, παρά την ξεκαθάρισε.

Γιατί, όταν σου λέει «άμα με αναγκάσουν, θα πιω Πρωινό Καφέ», αν είσαι φαν της Μελέτη δεν καθησυχάζεσαι ότι η «δικιά» σου θα τη βγάλει και φέτος. Όπως, λοιπόν, μας ενημέρωσε η Σοφία, στο τριετές συμβόλαιο που έχει με τον ΑΝΤ1 υπάρχει όρος για ένα καθημερινό κι ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Και άμα της πουν «πήγαινε να σερβίρεις καφέ κι άσε τα... καλομελέτα για κάποιαν άλλη», αυτή θα υπακούσει. Αν και μέχρι στιγμής, δεν της έχει γίνει καμία σχετική πρόταση.

Αμ το άλλο; Η Αλιμπέρτη, το καλοκαίρι είχε επαφές με ανθρώπους του Alpha. Και προτού την πεις «σπαζο - συμβολαιάκια» σου λέω ότι η Σοφία με κάποιους από το κανάλι έχει καλές σχέσεις και αν συναντήθηκε μαζί τους, το έκανε για να μην τους κακοκαρδίσει. Έχεις υπόψη σου τι πόνο κάνει ένα... κακοκάρδισμα από την Αλιμπέρτη; Αβάσταχτο. Πάντως, για να σπάσει το συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1 ούτε που της πέρασε από το μυαλό. Άσε, που περίμενε πως και πως να επιστρέψει στο πρωινό του Σαββατοκύριακου, αφού της είχε λείψει η επαφή με τον κόσμο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]