Χώρισαν Ρέμος - Μακρυπούλια;

13.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουν στο «σπιτικό» του Αντώνη Ρέμου και της Ζέτας Μακρυπούλια; Δεν θα το αντέξω
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουν στο «σπιτικό» του Αντώνη Ρέμου και της Ζέτας Μακρυπούλια; Δεν θα το αντέξω αν ισχύουν τα όσα ακούγονται τελευταία και θέλουν το ζευγάρι να χώρισε για ακόμη μία φορά. Οι φήμες επιμένουν και λένε πως είναι χωρισμένοι εδώ και τρεις εβδομάδες, ενώ κανείς μέχρι στιγμής δεν το πήρε χαμπάρι, διότι απλά ασχολούνται με τον... γάμο τους και πότε θα γίνει αυτός.

Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να ανέβαλε επ’ αόριστον το ανέβασμα των σκαλιών της εκκλησίας, επειδή η Ζέτα είναι ενοχλημένη που όλοι ασχολούνται με αυτό το θέμα. Όλη αυτή η δημοσιότητα την έχει φοβίσει και όχι άδικα. Εδώ, πνίγεται από τον βήχα η γυναίκα και δεν τη ρωτάνε: «να σου φέρουμε ένα ποτήρι νερό;» αλλά πότε θα παντρευτεί τον Ρέμο. Με τέτοια φασαρία, λοιπόν, σου λέει η Ζέτα: «άμα παντρευτώ, ικανούς τους έχω να πάνε στη θέση μου για να έχουν την αποκλειστικότητα από το μυστήριο».

Έτσι, αποφάσισαν να αναβάλλουν τα σχέδια τους. Και δεν αποκλείεται μέσα στο γενικότερο κλίμα να ήρθε και το φημολογούμενο τέλος. Άσε, που η Ζέτα φέτος δεν προλαβαίνει ούτε το όνομά της να πει, αφού τρέχει από γύρισμα σε γύρισμα. Και ξέρεις, ότι η καριέρα - μετά την πεθερά - είναι η κυριότερη αιτία χωρισμού. Πάντως, Ρέμος και Μακρυπούλια έχουν καιρό να κάνουν δημόσια εμφάνιση (ακόμη και στον γάμο της ανιψιάς του μόνος του πήγε ο Αντώνης) κι αυτό ίσως κάτι να σημαίνει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]