"Πυρ, γυνή και Κολέτσα"!

12.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ανάβεις φωτιές, ανάβεις και όλα τα καις». Πυρ γυνή και Κολέτσα είναι το Χριστινάκι, η οποία έχει καταφέρει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ανάβεις φωτιές, ανάβεις και όλα τα καις». Πυρ γυνή και Κολέτσα είναι το Χριστινάκι, η οποία έχει καταφέρει - άθελα, ηθελημένα who knows - να δημιουργεί προβλήματα, όπου πηγαίνει. Ας πούμε στο κέντρο, όπου θα εμφανισθεί τον χειμώνα με τον Χρήστο Μενιδιάτη, έγιναν δύο... συρράξεις με πρωταγωνίστρια την πρώην παίκτρια του Fame Story. Στην πρώτη συμπρωταγωνίστρια είχε την Αμαλία Αυγουστάκη, νικήτρια του Dream Show.

Οι δύο κοπέλες ήρθαν σε κόντρα για τον χρόνο που θα έχουν πάνω στην πίστα και για το ποιανής το όνομα θα είναι πιο πάνω. Ξέρεις τι μαύρος χαμός γίνεται ακόμη και στους ουραγούς; Τελικά, μέσα από τσακωμούς νικήτρια αναδείχθηκε η Κολέτσα, η οποία μπορεί να υστερεί της Αμαλίας στη φωνή, αλλά έχει άλλα ταλέντα. Όπως παραδείγματος χάρη την εμφάνιση και την τσαχπινιά. Κάτι, που η έρμη Αμαλία δεν διαθέτει. Και δυστυχώς τη σήμερον ημέρα, αν διαθέτεις μόνο φωνή, πηγαίνεις... ξυπόλητος στα αγκάθια!

Η δεύτερη «σύρραξη» έγινε με την Ειρήνη Μερκούρη, η οποία επίσης εμφανίζεται στο ίδιο κέντρο, ως πρώτο γυναικείο όνομα. Εδώ, δεν είχαν κόντρα για ονόματα και αφίσες. Εξάλλου, δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης της «παλιοσειράς». Άνδρας είναι το πρόβλημά τους, από το μακρινό παρελθόν. Οι δύο γυναίκες κάποτε τα είχαν με τον ίδιο άνδρα (όχι συγχρόνως) και παρόλο που θα σκεφτόσουν ότι αυτό ενδεχομένως και να της ένωνε - ξέρεις να τον σιχτιρίζουν μαζί για το τι τους έκανε - δεν θέλει να βλέπει η μία την άλλη. Ούτε «καλησπέρα» δε λένε μεταξύ τους και οι άνθρωποι του μαγαζιού προσπαθούν να κρατήσουν τις ισορροπίες για να μην έχουν τίποτα παρατράγουδα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]