Κοκκίνου - Πετρέλης μαζί τον χειμώνα!

02.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο φετινός χειμώνας θα βρει τελικά την Έλλη Κοκκίνου μαζί με τον Θάνο Πετρέλη. Παρόλο που ακούγονταν έντονα οι φήμες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο φετινός χειμώνας θα βρει τελικά την Έλλη Κοκκίνου μαζί με τον Θάνο Πετρέλη. Παρόλο που ακούγονταν έντονα οι φήμες πως οι δύο καλλιτέχνες είχαν προβλήματα και δεν τα έβρισκαν μεταξύ τους, φαίνεται πως αυτά ξεπεράστηκαν και τελικά θα συνυπάρξουν στην ίδια πίστα. Και ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, μία συνεργασία γιορτάζεται αναλόγως, ενώ έχουμε και τις απαραίτητες δηλώσεις ενθουσιασμού και χαράς.

Έτσι, η Κοκίνου επισκέφθηκε με την παρέα της τον Πετρέλη στην τελευταία του βραδιά στο «Θάλασσα». Περιττό να σου πω για τι κέφι μιλάμε ότι έκαναν. Ο Πετρέλης πήγε στο τραπέζι της Έλλης, αυτή έπιασε το μικρόφωνο τραγούδησε δικές της επιτυχίες, ενώ είπαν μαζί κάποια τραγούδια, δίνοντας μας μία γεύση για το τι θα δούμε τον χειμώνα. Αν θα κρατήσουν τον ενθουσιασμό αυτό, την αγάπη και τι συναδελφικότητα - βλέπεις η νύχτα είναι πονηρή και πολλά βλέπουνε τα μάτια μας - τότε θα ζήσουμε... μεγάλες στιγμές.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που Κοκκίνου - Πετρέλης συναντώνται επί πίστας. Πριν ο Θάνος πάει στο Fame Story και η Έλλη συναντήσει τον Φοίβο, τραγουδούσαν μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη, στο Romeo. Στο μεταξύ - όπως επίσης είθισται με διάφορα σχήματα - θα κάνουν ντουέτο σε στίχους, μουσική ε ποιου άλλου, Φοίβου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]