Το αισθησιακό τσιφτετέλι της Βανδή

02.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όταν έκλειναν τα σχολεία παίζαμε «μπουγέλωμα». Η Δέσποινα Βανδή όταν κλείνει το κέντρο, όπου άδει, θα ήθελε πολύ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όταν έκλειναν τα σχολεία παίζαμε «μπουγέλωμα». Η Δέσποινα Βανδή όταν κλείνει το κέντρο, όπου άδει, θα ήθελε πολύ να το ρίξει στο «μπουγέλωμα» αλλά για τεχνικούς λόγους (καταστρέφεται το haute couture φόρεμα, κατσαρώνει το μαλλί) βρίσκει άλλους τρόπους για να γιορτάσει το τέλος μιας σεζόν. Στη Θεσσαλονίκη, ας πούμε που εμφανιζόταν τον τελευταίο ενάμιση μήνα, αποχαιρέτησε τους Θεσσαλονικείς με ένα τσιφτετέλι, που τύφλα να έχει η καλύτερη χανούμισσα σε χαρέμι!

Τι κούνημα, τι λίκνισμα, τι τσαχπινιά, τι σπάσιμο της μέσης. Χάζεψαν από κάτω, γυναίκες κι άνδρες. Γενικά, η Δέσποινα (με νέο λουκ στα μαλλιά) είχε τρελά κέφια την τελευταία βραδιά και πείραζε τους πάντες. Από τους θαμώνες μέχρι τον τελευταίο της συνεργάτη. Και αυτοί, όμως, φρόντισαν να της κάνουν διάφορα αστεία. Όπως ένας χορευτής της που είχε βάψει τα δόντια του μαύρα. Με το ζόρι συγκρατήθηκε η αοιδός να μη γελάσει, αφού ερμήνευε την ώρα εκείνη. Αν και, για να πω την κακία μου, λίγοι θα καταλάβαιναν το γέλιο από την ερμηνεία.

Πλάκα στην Βανδή έκανε και ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος - ω τι έκπληξη - πήρε μία πρωτοβουλία. Όταν τελείωσε το ντουέτο τους δεν έφυγε από την πίστα, αλλά έμεινε να της τραγουδήσει «Δεν έχω ξαναδεί μωρό μου πιο ωραία». Της Δέσποινας της άρεσε αυτή η έκπληξη, οπότε υποθέτω ότι ο Κωστάκης μετά από αυτό θα πήγε στο καμαρίνι να? λιποθυμήσει ήσυχος που η «αποστολή» του εξετελέσθη επιτυχώς. Η Βανδή μετά την Θεσσαλονίκη θα πάει μία εβδομάδα στη Νέα Υόρκη για ψώνια.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]