Οι άτυχες αδελφές Αλεξανδράτου...

02.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πολύ άτυχα κορίτσια είναι οι αδελφές Αλεξανδράτου και δυστυχώς (σνιφ, σνιφ) καμιά τους δεν πάνε οι τελικοί.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πολύ άτυχα κορίτσια είναι οι αδελφές Αλεξανδράτου και δυστυχώς (σνιφ, σνιφ) καμιά τους δεν πάνε οι τελικοί. Απέτυχε στα καλλιστεία η Τζούλια, απέτυχε και στον τελικό του Dream Show η Άρτεμις. Και οι δυο τους ήταν φαβορί για την πρόκριση, αλλά τελικά οι αφές έμειναν με την πίκρα των προγνωστικών.

Τόσο καιρό Άρτεμις Αλεξανδράτου ακούγαμε και Άρτεμις Αλεξανδράτου δεν γνωρίζαμε. Ήταν βλέπεις και η μακροχρόνια σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, που η αδελφή Αλεξανδράτου ήταν στην επικαιρότητα. Μετά, ήρθε στη δημοσιότητα και η αδελφή της, οπότε όλοι περιμέναμε τη μέρα που θα γνωρίζαμε την Αρτέμιδα. Και η μέρα αυτή ήρθε. Η original αοιδός της οικογενείας δήλωσε συμμετοχή στο Dream Show και οι πιθανότητες να μπει στο παιγνίδι ήταν πολλές.

Εξάλλου, στο live τα πήγε μια χαρά και σε αντίθεση με την αδελφή της, αυτή ήτο πιο γελαστή, απλή και ταπεινή, μες στο άγχος. Ωστόσο, ο κόσμος δεν φάνηκε να συγκινείται ούτε με το διάσημο σόι της, ούτε με την προηγούμενη σχέση της, «αγνοώντας» την στα sms. Πάντως, η Άρτεμις δεν θα πρέπει να στεναχωριέται από την αποτυχία. Το παράδειγμα της αδελφής της, που το έφερε από εδώ, το έφερε από εκεί και τελικά κατάφερε να πάρει εκπομπή στην τηλεόραση, είθε να την... συντροφεύει στη συνέχεια!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]