Με την... τηλεθέαση στον τοίχο η Μελέτη!

29.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Πρωινό πικρό Καφέ» πίνει η Ελεονώρα Μελέτη. Τα νούμερα της εκπομπής τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας πήραν τον κατήφορο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πρωινό πικρό Καφέ» πίνει η Ελεονώρα Μελέτη. Τα νούμερα της εκπομπής τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας πήραν τον κατήφορο - ούτε η Ζωή Λάσκαρη στην ομώνυμη ταινία δεν είχε πάρει τέτοια κατρακύλα - κάνοντας τηλεθέαση ακόμη και 11%. Η αλήθεια είναι πως τέτοια νούμερα στον ΑΝΤ1, στα χρόνια Ρούλας Κορομηλά και Ελένης Μενεγάκη, ουδέποτε είχαν δει. Μη σου πω ούτε επί Νανάς Παλαιτσάκη, που όπως μας πληροφόρησε η Ελεονώρα ήταν η πρώτη που ξεκίνησε τον «Πρωινό Καφέ».

Στο κανάλι του Αμαρουσίου νιώθουν ένα κάτι με την όλη κατάσταση και λέγεται πως ήδη έχουν ξεκινήσει να σκέφτονται διάφορα. Αυτά τα διάφορα δεν είναι απαραίτητα καλά για την Μελέτη και την παρέα της, που μεταξύ μας καθόλου μα καθόλου δεν με έχουν ενθουσιάσει. Μη σου πω ότι ούτε τον κόσμο έχουν ενθουσιάσει. Η Ελεονώρα είναι τα μάλα προβληματισμένη, αφού η δύσμοιρη «πριγκηπέσα» κάνει τα πάντα για να ανεβάσει τα νούμερα.

Μέχρι τον αγαπημένο της Νίνο είχε στην εκπομπή. Να κάνουν τα δυο τους βόλτες στην Ρόδο και να μιλούν περί σχέσεων κι ερώτων. Και να τα υπονοούμενα και να κάποια πεταχτά χάδια και να τα γελάκια, που όμως δεν «ψάρωσαν» τον κόσμο, ο οποίος γι’ ακόμη μία φορά προτίμησε να δει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Βρες της εσύ μετά λύση, αφού και το γερό «χαρτί» Νίνο δεν έπιασε!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]