"Καβαλημένο καλάμι" ο Θάνος Τζάνης;

29.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μη δουν ένα νέο παλικάρι και φερέλπιδα αοιδό να ξεκινάει με το δεξί την επαγγελματική του σταδιοδρομία, αμέσως σπεύδουν να του κολλήσουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μη δουν ένα νέο παλικάρι και φερέλπιδα αοιδό να ξεκινάει με το δεξί την επαγγελματική του σταδιοδρομία, αμέσως σπεύδουν να του κολλήσουν μια «ρετσινιά». Πάρε παράδειγμα τον Θάνο Τζάνη, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του τραγουδιστή με τους καλύτερους οιωνούς: φιναλιστ στον τελικό του Dream Show, νέος αγαπημένος της Ναταλίας Γερμανού που για την πάρτη του και μόνο θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού - στιχουργού και μάνατζερ και συνεργασία με την Πέγκυ Ζήνα.

Για την τελευταία περίπτωση του κόλλησαν και τη «ρετσινιά». Ακούγεται, λοιπόν, σχεδόν παντού πως ο Τζάνης, αν και «νεούδι» στον χώρο, έχει καβαλήσει ένα καλάμι νααααα μετά συγχωρήσεως και δύσκολα βρίσκει να το παρκάρει. Αν και όποτε αποφασίσει να κατέβει από αυτό. Μάλιστα, λένε πως έχει τρελές απαιτήσεις στο πρόγραμμα, βγάζοντας μερικέ φορές την Πέγκυ Ζήνα έξω από τα ρούχα της. Άσε, που θεωρούν ότι ο Γιώργος Λιανός, που αρχικά συμμετείχε στο σχήμα, έφυγε από αυτό εξαιτίας του Τζάνη, ο οποίος ήθελε και κατάφερε να είναι πάνω από αυτόν.

Αυτός είναι «πόλεμος ουραγών». Πάντως, το περιβάλλον της Ζήνα διαψεύδει ότι η αοιδός έχει προβλήματα με τον αγαπημένο της Γερμναού. Το αντίθετο, μάλιστα. Μιλάει γι’ αυτόν με τα καλύτερα λόγια, για το πόσο καλό παιδί και άξιο παλικάρι είναι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]