Χώρισε και η Νατάσσα Θεοδωρίδου;

29.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν ήταν παιγνίδι οι μετέπειτα πορείες της Νατάσσας Θεοδωρίδου και του Ανδρέα Φουστάνου θα λεγόταν «Κάνε ο, τι κάνω».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν ήταν παιγνίδι οι μετέπειτα πορείες της Νατάσσας Θεοδωρίδου και του Ανδρέα Φουστάνου θα λεγόταν «Κάνε ο, τι κάνω». Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι οι δύο πρώην σύζυγοι από τότε που χώρισαν, κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Βρήκε νέα αγαπημένη ο Φουστάνος; Βρήκε νέο αγαπημένο η Θεοδωρίδου. Μικρή ο Φουστάνος; Μικρό και η Θοεδωρίδου. Χώρισε ο Φουστάνος; Χώρισε και η Θοεδωρίδου. Αν και το τελευταίο δεν είναι επίσημο.

Όλοι, όμως, λένε πως η αοιδός και ο αγαπημένος της Αλέξης δεν είναι πια μαζί. Χώρισαν πριν λίγες μέρες σε ένα ταξίδι τους στο Λονδίνο. Τι πίκρα κι αυτή. Άλλοι πάνε να κάνουν τα ψώνια τους ή να ανανεώσουν τον έρωτά τους και αυτοί βρήκαν να τα τσουγκρίσουν. Η απόφαση του χωρισμού είναι της Νατάσσας, όταν αυτή ανακάλυψε ότι ο Αλέξης είχε μιλήσει για τη σχέση τους σε άλλους. Θα μου πεις: «εδώ με τόσες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι με το ζευγάρι, φτιάχνουμε οικογενειακό άλμπουμ. Ότι μίλησε σε φίλους του, την ενόχλησε»;

Η Θοδωρίδου, σου λέει, δεν θέλει κανείς να ξέρει τι κάνει και πως τα περνάει με τον Αλέξη, διότι φοβάται πως με τη μέθοδο του... χαλασμένου τηλεφώνου θα βγουν πράγματα προς τα έξω, που η ίδια δεν επιθυμεί. Γι’ αυτό και θύμωσε με τον Αλέξη. Θα έπρεπε να είχε καταλάβει πως τόσο καιρό είναι με μία διάσημη και να είναι πιο προσεκτικός.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]