Η Μιμή Ντενίση παντρεύεται!

28.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ο άνδρας της ζωής μου είμαι εγώ» δήλωνε κατά καιρούς η Μιμή Ντενίση και δε λέω, το πίστευε η γυναίκα. Ήρθε, όμως, η ώρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ο άνδρας της ζωής μου είμαι εγώ» δήλωνε κατά καιρούς η Μιμή Ντενίση και δε λέω, το πίστευε η γυναίκα. Ήρθε, όμως, η ώρα που η Μιμή βαρέθηκε το διπλό ρόλο (αν προσθέσεις και αυτόν της μητέρας πάμε στους τρίτους ρόλους, οπότε καταλαβαίνεις για τι δυσκολίες μιλάμε) και είπε να βρει έναν άνδρα. Δυστυχώς, τη σήμερον ημέρα δεν είναι ο, τι ευκολότερο αυτό, αλλά με επιμονή, υπομονή και αρκετό ψάξιμο, βρίσκεις την «αδελφή ψυχή» σου.

Ειδικά, η Ντενίση ήταν πολύ προσεκτική στις επιλογές της, διότι ήθελε το έτερον της ήμισυ εκτός από το να πληροί τις απαραίτητες... αρσενικές προϋποθέσεις, να αγαπά και να τα πηγαίνει καλά με την κόρη της, Μαριτίνα. Κι επιτέλους, ο άνδρας αυτός βρέθηκε. Πρόκειται για δημοσιογράφο, ο οποίος παρουσιάζει πολιτική εκπομπή στο θεσσαλικό κανάλι TRT με τον οποίο η Μιμή είναι σφόδρα ερωτευμένη. Η σχέση τους δεν είναι και τόσο φρέσκια, απλά η ηθοποιός ήθελε πρώτα να βεβαιωθεί πως αυτή βαίνει μια χαρά και μετά να τη δημοσιοποιήσει.

Για να καταλάβεις, δε, περί ποίου έρωτα μιλάμε, η Μιμή μέχρι που σκέφτεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της. Εξάλλου, τα πηγαίνει πολύ καλά με τη Μαριτίνα και η μικρή τον συμπαθεί τα μάλα. Και η Ντενίση, όμως το δηλώνει: «βρήκα πατέρα για την κόρη μου». Ωραία πράγματα και συγκινητικά.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]