Νέος έρωτας για τον Ανδρέα Φουστάνο;

28.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μεγάλο σουξέ φαίνεται πως έχει ο Ανδρέας Φουστάνος ως γιατρός μα προπάντων ως άνδρας! Μετά το διαζύγιο του με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεγάλο σουξέ φαίνεται πως έχει ο Ανδρέας Φουστάνος ως γιατρός μα προπάντων ως άνδρας! Μετά το διαζύγιο του με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, οι μετοχές του χτύπησαν limit up, αφού δεν έχει μείνει καθόλου μόνος του. Φαίνεται πως ο... τίτλος «διαζευγμένος, πετυχημένος άνδρας» λειτουργεί ως... αφροδισιακό στις γυναίκες! Πρώτα σύναψε σχέση με την Ντόρα και τώρα λίγες μέρες μετά τον ξαφνικό του χωρισμό με τη νεαρή κοπέλα, κυκλοφορεί με νέα συνοδό.

Μα τι στο καλό. Λίστα αναμονής έχει και με το που φεύγει η μία, παίρνει την επόμενη; Η νέα του συνοδός λέγεται Κωνσταντίνα και είναι συνάδελφός του σε ιδιωτική κλινική. Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο κονέ του Φουστάνου δεν έχουν γίνει γνωστές. Ωστόσο, αν και ακόμη είναι στο ξεκίνημα της, αυτό δεν εμπόδισε τον γνωστό χειρουργό να την εμφανίσει δημοσίως σε κοινωνική εκδήλωση.

Συγκεκριμένα, πήγαν μαζί στον γάμο γνωστού επιχειρηματία, όπου καλεσμένοι ήταν η μισή κοσμική Αθήνα και άλλοι τόσοι φωτογράφοι και τηλεοπτικές κάμερες. Οι δυο τους όλο το βράδυ ήταν άνετοι μεταξύ τους, τα μάλα διαχυτικοί, ενώ διόλου δεν τους απασχόλησε το γεγονός ότι απέναντι τα φλας άστραφταν περισσότερο πάνω σε αυτούς, παρά στη νύφη και τον γαμπρό.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]