Η εγκυμοσύνη που ήταν... πάχος

27.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν είναι να πάρεις ένα κιλό παραπάνω, να κάνεις λίγη κοιλίτσα από την πολύ μάσα κι αμέσως βγαίνουν και λένε πως είσαι έγκυος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν είναι να πάρεις ένα κιλό παραπάνω, να κάνεις λίγη κοιλίτσα από την πολύ μάσα κι αμέσως βγαίνουν και λένε πως είσαι έγκυος. Αυτό έπαθε και η Έλενα Παπαρίζου την οποία περιοδικά κι εκπομπές την ήθελαν έγκυο. «Περιμένει παιδί η Παπαρίζου» και για του λόγου το αληθές, έδειχναν την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η Έλενα άκουγε και διάβαζε τα όσα κυκλοφορούσαν, αλλά δεν έβγαινε, ούτε να διαψεύσει μα ούτε να επιβεβαιώσει. Κι όσο έβλεπαν την αοιδό να τηρεί σιγή ιχθύος, τόσο φούντωναν οι φήμες περί εγκυμοσύνης. Μέχρι που ακούστηκε ότι η Έλενα δεν θα εμφανισθεί τον χειμώνα με τον Πασχάλη Τερζή στην «Ιερά Οδό», λόγω εγκυμοσύνης και πως τη θέση της θα πάρει η Καίτη Γαρμπή.

Η Παπαρίζου και πάλι δεν βγήκε να μιλήσει. Και τι να πει η γυναίκα; «Πλακώθηκα το καλοκαίρι στο σουβλάκι και την κρέπα και πάχυνα»; Ειδικά, η λέξη «πάχυνα» για μία ποπ σταρ είναι λέξη τρισκατάρατη και δεν τη λες, ούτε για αστείο. Επειδή, όμως, το κακό με την εγκυμοσύνη είχε παραγίνει, βγήκε ο αγαπημένος της Έλενας, Τόνι Μαυρίδης και με τον πιο κομψό τρόπο αποκατάστησε την τάξη. Είπε, δηλαδή, ότι η καλή του το καλοκαίρι υπέκυψε στους γευστικούς πειρασμούς και πήρε δύο κιλά παραπάνω. Μέχρι, όμως, να ξεκινήσουν οι εμφανίσεις της στην «Ιερά Οδό» θα τα έχει χάσει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]