Σπύρος - Ράνια Καρατζαφέρη: περασμένες μου αγάπες...

26.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το ξέρεις ότι οι «Κράμερ εναντίον Κράμερ» πριν γίνουν ένα μάτσο χάλια, υπήρξαν ερωτευμένοι σαν τον «Μιμίκο με την Μαίρη»;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το ξέρεις ότι οι «Κράμερ εναντίον Κράμερ» πριν γίνουν ένα μάτσο χάλια, υπήρξαν ερωτευμένοι σαν τον «Μιμίκο με την Μαίρη»; Τσου; Ούτε κι εγώ. Αλλά όπως το κόβω, η Ράνια και ο Σπύρος Καρατζαφέρης θα ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή. Την προηγούμενη εβδομάδα, που ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, μιλούσαν ο ένας για τον άλλον με τα καλύτερα λόγια. Μέλι έσταζε το στόμα τους.

«Χωρίσαμε για να σώσουμε τον γάμο μας» δήλωνε η Ράνια και η Τένια Μακρή ακόμη προσπαθεί να το εξηγήσει για να το κάνει εκπομπή η Θρασκιά. «Την Ράνια την αγαπώ και πάντα θα την αγαπώ» δήλωνε ο Καρατζαφέρης κι ένιωθες ένα δέος, που βγαίνουν τόσο πολιτισμένα διαζύγια. Αλλά τελικά, το καλούπι Βίσση - Καρβέλας έσπασε άμα τη δημιουργία του. Η δήλωση του Καρατζαφέρη ότι έχει εκπαιδεύσει καλά την Ράνια και θα ανταπεξέλθει μετά το διαζύγιο, προκάλεσε την οργή της.

«Δεν είμαι σκυλάκι για να με εκπαιδεύσουν» γάβγισε, δηλαδή φώναξε, η τέως για να δηλώσει πως ο γάμος τους ήταν... δούναι και λαβείν. Αυτός της έδωσε λίγη από τη σοφία κι εμπειρία του κι αυτή αρκετά από τα νιάτα και το φρέσκο μυαλό της. Άσε που τώρα, ο ένας δεν αποκλείει να κάνει κι άλλο γάμο, ενώ η άλλη δηλώνει πως είναι καλύτερα από ποτέ. Αμ το άλλο που το πας; Ο Καρατζεφέρης είπε πως παρακάλεσε τον Χατζηνικολάου να κρατήσει την Ράνια στο κανάλι και να την βάλει σε κάποια εκπομπή. Χμ. Κι ακόμη είμαστε στην αρχή!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]