Το "Ελληνικό" δελτίο του ΑΝΤ1 σε κρίση!

26.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, το «Ελληνικό» δελτίο του ΑΝΤ1 είναι... ελληνικό όνομα και πράγμα. Πως συμβαίνει, δηλαδή, στην πραγματική μας ζωή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, το «Ελληνικό» δελτίο του ΑΝΤ1 είναι... ελληνικό όνομα και πράγμα. Πως συμβαίνει, δηλαδή, στην πραγματική μας ζωή, κόρακας κοράκου μάτι να βγάζει; Έτσι και στο δελτίο αυτό, περιμένεις την ώρα που η Έλλη Στάη θα πετάξει την πανάκριβη Mont Blanc πένα της ντουγρού στο μάτι του Νίκου Ευαγγελάτου. Οι σχέσεις των δύο παρουσιαστών είναι στη χειρότερη φάση τους και πλέον ο καθένας μπορεί να το καταλάβει.

Στην αρχή ξεκίνησαν δίπλα δίπλα σε ένα μικρό γραφείο, σαν μαθητές σε φροντιστήριο. Τώρα, που τους έδωσαν ένα μεγαλύτερο «αποκαλύφθηκε» και η απόσταση που υπάρχει ανάμεσα τους. «Δύο ξένοι» στο ίδιο τραπέζι είναι, όπου ο καθένας λέει το θέμα του, χωρίς να υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ τους, ενώ για να απευθύνει τον λόγο ο ένας στον άλλον, ούτε κουβέντα.

Αν και αρετές φορές ο Ευαγγελάτος διακόπτει την Στάη, με αποτέλεσμα τα μάτια της Έλλης να γυαλίζουν. Εκεί είναι που λες ότι θα του την πετάξει την Mont, που θα της πάει. Πλέον όλοι λένε πως το «μοντέλο» αυτό θα τελειώσει πριν την ώρα του και απλά περιμένουν πότε θα γίνει αυτό. Για να περιμένουν, πάλι, στον ΑΝΤ1 να περάσουν πρώτα οι εκλογές, είναι ρίσκο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]