Παρίς Χίλτον: η πιο ακριβή "γλάστρα"

25.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κορόιδευε εσύ την Παρίς Χίλτον για τα ξενύχτια και την άστατη ζωή που κάνει, αλλά η νεαρή κληρονόμος αποδεικνύεται...δαιμόνιο επιχειρηματικό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κορόιδευε εσύ την Παρίς Χίλτον για τα ξενύχτια και την άστατη ζωή που κάνει, αλλά η νεαρή κληρονόμος αποδεικνύεται...δαιμόνιο επιχειρηματικό πνεύμα. Σε αντίθεση με άλλες κοπέλες του συναφιού της, που τρώνε από τα έτοιμα του μπαμπά, η Παρίς έχει καταφέρει να τρώει όχι μόνο τα έτοιμα, αλλά και αυτά που βγάζει η ίδια.

Με κόπο ή άνευ, η Χίλτον έχει αυξήσει την περιουσία της, ενώ έχει καταφέρει και το εξής φοβερό. Έκανε το χόμπι της (δηλαδή το clubbing) επάγγελμα και θησαυρίζει. Σου λέει η νεαρή κληρονόμος πως για να πάει σε ένα πάρτι ή μία εκδήλωση παίρνει 500 χιλιάδες δολάρια. Σεντ παρακάτω. Σεντ παραπάνω είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Α, εννοείται πως τα ποτά είναι όλα κερασμένα. Και πίνει και πολύ. Τώρα, το ερώτημα που γεννάται είναι το εξής: υπάρχει άνθρωπος που δίνει τόσα προκειμένου να έχει «γλάστρα» την Παρίς; Κι όμως υπάρχει. Αλλά περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]