Τα δάκρυα του Γρηγόρη για την Θρασκιά

26.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ξεκίνησε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον «Όμορφο Κόσμο το πρωί» και ήταν μες στο δάκρυ και τη συγκίνηση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ξεκίνησε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον «Όμορφο Κόσμο το πρωί» και ήταν μες στο δάκρυ και τη συγκίνηση. Μάτια βουρκωμένα, παραπονεμένα θύμιζε το «καλό παιδί» της τηλεόρασης και ο λόγος ήταν η Ράνια Θρασκιά. Η απουσία της ήτο αισθητή. Γύρναγε ο Γρηγόρης το κεφάλι του δεξιά και ήταν σα να έβλεπε τη Ράνια να κάθεται στον καναπέ και να τρώει μία τουλούμπα.

Γύρναγε το κεφάλι του προς τη σκάλα κι έλεγε: Τώρα θα κατέβει η λυγερόκορμη ξανθομαλλούσα Ράνια. Το, δε, τρανταχτό γέλιο της ακόμη αντηχούσε στο στούντιο. Πως, λοιπόν, να μη βουρκώσει ο Γρηγόρης στο μικρό αφιέρωμα που έκανε στην πρώην συμπαρουσιάστριά του; Άσε, ζήσαμε πολύ συγκινητικές στιγμές. Να ναι καλά ο Γρηγόρης Ξανθόπουλος. Sorry, Αρναούτογλου. Πάντως, πρόταση γάμου on air δεν έκανε στη Θρασκιά. Όχι που έλεγαν κι έγραφαν. Αν και ο ίδιος το δήλωσε πως όταν αποφασίσει να τη ζητήσει σε γάμο, θα μας ενημερώσει.

Το ξέρεις ότι οι δυο τους μάλλον τα ξαναβρήκαν; Έτσι είναι, όπως το τραγούδησε ο Ρόκκος. Μα δεν τελειώνουν, οι αγάπες οι μεγάλες δεν τελειώνουν. Μάλιστα, Θρασκιά και Αρναούτογλου το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, πήγαν μαζί στην Σύμη. Ωστόσο, κατά το... παλιά μου τέχνη κόσκινο, αποφεύγουν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]