"Άλλα κόλπα Ψινάκη"!

22.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Άλλα κόλπα να αγαπιόμαστε» είναι ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας έστειλε εξώδικο στον Alpha και προτού φύγει η εβδομάδα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Άλλα κόλπα να αγαπιόμαστε» είναι ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας έστειλε εξώδικο στον Alpha και προτού φύγει η εβδομάδα, όπως φαίνεται το πήρε πίσω. Όσοι άκουσαν ότι ο δαιμόνιος μάνατζερ έστειλε εξώδικο και πως πρόκειται να αποχωρήσει από το Dream Show επειδή δεν το reality δεν είχε το σωστό promo, οι περισσότεροι είπαν πως πρόκειται για ένα ακόμη κόλπο Ψινάκη.

Ότι, δηλαδή, τα εξώδικα και οι...αποχωρήσεις γίνονται για διαφημιστικούς σκοπούς, ώστε να «τσιμπήσει» ο κόσμος και να ασχοληθεί περισσότερο με το Dream Show. Βλέπεις, η πρώτη εκπομπή του εν λόγω παιγνιδιού , από τις ακροάσεις παικτών, πήγε λίγο άπατη, πιάνοντας μόνο 14% τηλεθέαση. Με το που έσκασε θέμα Ψινάκη, η επανάληψη της ίδια εκπομπής έπιασε 18%.

Και όπως πάει η ιστορία οι «άπιστοι Θωμάδες» δεν αποκλείεται να επιβεβαιωθούν, αφού λέγεται πως ο Ψινάκης τα βρήκε με το κανάλι, ως προς το Dream Showμ διότι από τον σταθμό δεν έφυγε ποτέ, και θα συνεχίσει κανονικά. Εξάλλου, την Πέμπτη έπαιξε καινούργιο επεισόδιο από τις ακροάσεις. Κάτι, που ο Ηλίας είχε απαγορέψει με το εξώδικο.