Η "καλή νεράιδα" Ρούλα Κορομηλά

25.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά την Σταχτοπούτα, τον Πινόκιο και την Τοσοδούλα ήρθε η σειρά και της ελληνικής τηλεόρασης να αποκτήσει τη δική της Νεράιδα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά την Σταχτοπούτα, τον Πινόκιο και την Τοσοδούλα ήρθε η σειρά και της ελληνικής τηλεόρασης να αποκτήσει τη δική της Νεράιδα. Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στις μικρές οθόνες, ουχί ως παρουσιάστρια, αλλά ως νεράιδα! Άνευ φτερών, χρυσόσκονης και μακριών ξανθών μαλλιών, να εξηγούμεθα. Η Ρούλα, αφού κάθισε ένα χρόνο στο σπίτι της κι ωρίμασε αρκετά - όπως η ίδια είπε - βρήκε την καλύτερη ιδέα για να επιστρέψει.

Θα πραγματοποιεί τις ευχές του κόσμου. Εξ’ ου και ο τίτλος «Τρεις ευχές» της νέας της εκπομπής. Εκεί, δηλαδή, θα πηγαίνει ο καθένας μας και θα ζητάει από τη νεράιδα - Ρούλα μία ευχή. Ας πούμε, είσαι φαντάρος στα σύνορα και θέλεις άδεια τα Χριστούγεννα; Δεν πας στον λοχαγό σου να τη ζητήσεις (γιατί σιγά μη σου τη δώσει) αλλά στη Ρούλα. Έχεις πάει 35 χρονών και ακόμη περιμένεις να ξεπροβάλει στο παραθύρι σου το πριγκιπόπουλο καβάλα στο άσπρο άλογο; Η Ρούλα θα στο φέρει.

Η Κορομηλά είναι πολύ ενθουσιασμένη για τη νέα της εκπομπή και χαίρεται που θα βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο πολύ κόσμο. Γι αυτό και δεν φαίνεται να την απασχολεί το γεγονός ότι απέναντί της θα έχει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με την Κλάρα. Εξάλλου, ως νεράιδα που είναι, μπορεί να ζητήσει από τον εαυτό της, η εκπομπή της να έχει επιτυχία!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]