Κι άλλη επανασύνδεση για Χίλτον - Νιάρχο;

22.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον Τζουντ Λο με τη Σιένα Μίλερ διαγωνίζονται στους χωρισμούς και τις επανασυνδέσεις η Πάρις Χίλτον και ο Σταύρος Νιάρχος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον Τζουντ Λο με τη Σιένα Μίλερ διαγωνίζονται στους χωρισμούς και τις επανασυνδέσεις η Πάρις Χίλτον και ο Σταύρος Νιάρχος. Κι αν ισχύουν οι φήμες πως οι δυο τους τα ξαναβρήκαν, τότε το ζευγάρι νούμερο 2 κερδίζει στα σημεία. Την Τετάρτη, έγινε στο Λος Άντζελες το πάρτι Teen Vogue Young Hollywood κι εκεί δε δύνατο να μην παραβρεθούν τα δύο party animals της περιοχής.

Η συνάντησή τους ήταν τυχαία κι έγινε μετά από αρκετούς μήνες. Στην αρχή υπήρχε μία αμηχανία στην ατμόσφαιρα, όμως όλοι λένε πως στη συνέχεια οι δύο πρώην αγαπημένοι ήρθαν κοντά, έπιασαν το μπίρι μπίρι και στο τέλος έφυγαν μαζί. Μόνοι τους, προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Στο ξενοδοχείο Hyde, στο δυτικό Χόλιγουντ. Εκεί, τους «συνέλαβαν» κάποια ζευγάρια μάτια, τα οποία λένε για ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα κτλ, κτλ.

Βέβαια, υπάρχει και μία δικαιολογία, σε περίπτωση που υπάρχει επανασύνδεση καθότι στο πάρτι αυτό είχαν κάνει πριν ένα χρόνο την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι. Και όσο να κάνει, όλο και κάποια μνήμη του παρελθόντος ξύπνησε μέσα τους. Στο πάρτι, ήταν και η πρώην φίλη της Χίλτον, Νικόλ Ρίτσι η οποία έκανε εκεί τα γενέθλιά της. Και μόλις ήρθε η τούρτα με τα κεράκια, η Πάρις πήρε τον Σταύρο κι έφυγαν.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]