Μπρίτνεϊ Σπίαρς: η δίαιτα φέρνει γκρίνια

22.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Προβλήματα που έχουν κι αυτοί οι celebrities καμιά φορά. Πάρε παράδειγμα την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τον σύζυγό της Κεβιν Φεντερλέιν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Προβλήματα που έχουν κι αυτοί οι celebrities καμιά φορά. Πάρε παράδειγμα την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τον σύζυγό της Κεβιν Φεντερλέιν, οι οποίοι μετά από μία μικρή περίοδο «συζυγικής ανακωχής» βρήκαν θέμα για να τσακωθούν ξανά. Αυτή τη φορά, διαφωνούν στη διατροφή που πρέπει να ακολουθήσουν, προκειμένου να χάσουν τα περιττά κιλά. Ειδικά, η Μπρίτνεϊ, που με τις δύο απανωτές εγκυμοσύνες ήρθε κι έγινε...Κλάρα Αρναούτογλου!

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες το ζευγάρι πήγε στο σούπερ μάρκετ της περιοχής και λίγο έλειψε να κάνουν το μαγαζί...Βιετνάμ, από τους τσακωμούς τους. Το παιδί στο τμήμα των λαχανικών κρατήθηκε να μην τους εκσφενδονίσει το μπρόκολο στο κεφάλι, ενώ η δύσμοιρη υπάλληλος ακόμη μαζεύει τα δημητριακά, που έριξαν κάτω. Είχαν πάρει ένα κουτί στο χέρι, όπου ο ένας τράβαγε κι έλεγε «αστο κάτω, έχει πολλές θερμίδες» και ο άλλος έλεγε «εγώ θα το πάρω που να σκάσεις», με αποτέλεσμα το προϊόν να σκιστεί και να χυθεί στο πάτωμα.

Πάντως, στο όνομα του δεύτερου παιδιού το ζευγάρι δεν είχε πρόβλημα. Κοίτα κάτι παράξενα πράγματα. Συμφώνησαν από κοινού να το ονομάσουν Σάτον Πρίσλεϊ κι αυτό, διότι ήθελαν οι δύο γιοι τους να έχουν τα ίδια αρχικά «Σ.Π». Τον πρωτότοκο, ως γνωστών τον λένε Σον Πρέστον.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]