Ποιος "μάτιασε" την Βίσση;

22.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Αλάτι ψιλό, αλάτι χοντρό, έχασα τη βαλίτσα μου και ψάχνω να τη βρω». Μεγάλη στεναχώρια έχει η Άννα Βίσση, καθώς έχασε τη βαλίτσα της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αλάτι ψιλό, αλάτι χοντρό, έχασα τη βαλίτσα μου και ψάχνω να τη βρω». Μεγάλη στεναχώρια έχει η Άννα Βίσση, καθώς έχασε τη βαλίτσα της στο αεροδρόμιο της Ρόδου και παρόλο που έχουν περάσει αρκετές μέρες από την απώλεια, δεν έχει βρεθεί ούτε ροδάκι από αυτή. Και η βαλίτσα με τα ροδάκια πάνε στο καλό, μήτε που την απασχολούν. Χαλάλι σε αυτόν που τη βρήκε κι ας είναι...Louis Vuitton πανάκριβο κομμάτι.

Το περιεχόμενο αυτής είναι που την «καίει» καθότι η «απόλυτη» μέσα είχε πανάκριβα ρούχα, πανάκριβα αξεσουάρ και για να μη στα πολυλογώ - και για να καταλάβεις το μέγεθος της απώλειας - ήταν σα να έχασε τρίαρι στην Αγία Παρασκευή. Οι άνθρωποι του αεροδρομίου έψαξαν απεγνωσμένα να τη βρουν, αλλά τζίφος. Επειδή, όμως, το ίδιο βράδυ η αοιδός είχε συναυλία στο νησί, δεν άφησε να την πτοήσει το γεγονός.

Αρκετά στραβά της έχουν τύχει στις συναυλίες της μέχρι στιγμής. Στην Κω, ας πούμε, έπεσε το ρεύμα και αναγκάστηκε να βγει ωσάν τον φτωχό συγγενή με γεννήτρια, ενώ ο κόσμος που πήγε να την ακούσει, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, ήταν όσοι οι καλεσμένοι σε έναν ανοιχτό γάμο. Πάντως, η Βίσση συνεχίζει τις συναυλίες της ανά την Ελλάδα κι επόμενος σταθμός είναι ο Ασπρόπυργος. Τη διαφήμιση «Η Σακίρα στο Αίγιο, ο Μάικλ Τζάκσον τραγουδάει στα Τρίκαλα» μου θυμίζει, αλλά...ανάγκα και η απόλυτη πείθεται!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]