Δημόσια ραντεβού για Χάντσον - Γουίλσον!

21.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένα από τα «καυτά» κουτσομπολιά του Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή είναι η φημολογούμενη σχέση της Κέιτι Χάντσον με τον Όουεν Γουίλσον.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα από τα «καυτά» κουτσομπολιά του Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή είναι η φημολογούμενη σχέση της Κέιτι Χάντσον με τον Όουεν Γουίλσον. Ο κόσμος βοά ότι οι δυο τους έχουν συνάψει ερωτικό δεσμό και ότι το διαζύγιο της Χάντσον οφείλεται σε αυτό. Οι ίδιοι μέχρι τώρα διέψευδαν τα πάντα, ενώ είχαν βάλει τους εκπροσώπους τους να λένε «μαγνητοφωνάκι» το μήνυμα: «Ο πελάτης μου σας ενημερώνει ότι ουδεμία σχέση έχει με την Χάντσον (ή τον Γούιλσον αντίστροφα)».

Πριν, όμως, ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις φορές, οι δύο ηθοποιοί άρχισαν τις πρώτες τους δημόσιες εμφανίσεις. Πάντα, ανεπίσημες αλλά πολλά ζευγάρια μάτια τους είδαν. Όπως στην Χαβάη, όπου είχαν πάει...οικογενειακώς. Κέιτ, 2χρονος γιος αυτής και νέος αγαπημένος, ο οποίος όμως είχε νοικιάσει το διπλανό σπίτι. Ωστόσο, όλη τη μέρα ήταν μαζί, ενώ το βράδυ δειπνούσαν μαζί με φίλους τους.

Η τελευταία τους εμφάνιση ήταν σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο του Λος Άντζελες, όπου είχαν πάει οι δυο τους για φαγητό. Όσοι τους είδαν εκείνη τη μέρα ακόμη προσπαθούν να ξεκολλήσουν από τα μέλια, ενώ έχουν να λένε για το πόσο αγαπημένο, ερωτευμένο κι ευτυχισμένο ζευγάρι ήταν. Άσε, που πλέον άμα πάρεις τους εκπροσώπους τους έχουν αλλάξει το μήνυμα και λένε: «Ο πελάτης μου σας παρακαλεί να σεβαστείτε την προσωπική του ζωή»!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]