"Άλλο βαφτιστήρι για την Δέσποινα";

21.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με τους ρυθμούς που το πάει η Δέσποινα Βανδή, δύο βαφτίσεις την εβδομάδα, σε λίγο καιρό θα έχει περισσότερα βαφτιστήρια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με τους ρυθμούς που το πάει η Δέσποινα Βανδή, δύο βαφτίσεις την εβδομάδα, σε λίγο καιρό θα έχει περισσότερα βαφτιστήρια και από τον Μητσοτάκη. Η αοιδός την προηγούμενη εβδομάδα βάφτισε τον γιο του κολλητού της φίλου, Τόνι Κονταξάκη και δύο μέρες μετά την κόρη της φίλης της και προσωπικής μακιγιέζ της.

Η πρώτη βάφτιση έγινε σε κτήμα στην Κερατέα και η Βανδή πήγε άνευ Ντέμη Νικολαϊδη, αλλά με την Μελίνα και το νονό της, Κώστα Καπετανίδη. Η αοιδός είχε παντρέψει τον Κονταξάκη, με τον οποίο είναι εδώ και χρόνια συνεργάτες, οπότε με τη βάφτιση «λύθηκαν» τα χέρια της κουμπαριάς. Ο μικρός πήρε το όνομα Γιάννης και η Δέσποινα του έχει μεγάλη αδυναμία.

Αδυναμία έχει και στη βαφτιστήρα της, οπότε όταν η μητέρα της, της ζήτησε να κουμπαριάσουν, αμέσως είπε το ναι. Στη βάφτιση αυτή πήγε και ο Ντέμης, ο οποίος καθόλη τη διάρκεια του μυστηρίου καθόταν έξω από την εκκλησία, μαζί με τη Μελίνα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]