Μενεγάκη - Κορομηλά: και η κόντρα καλά κρατεί

21.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά». Έτσι, δε λέμε; Ε, στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη και της Ρούλας Κορομηλά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά». Έτσι, δε λέμε; Ε, στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη και της Ρούλας Κορομηλά, έχουμε όχι μία απλή φωτιά, αλλά ολόκληρη πύρινη λαίλαπα! Οι δυο τους δεν έχουν παραδεχτεί πως ανάμεσά τους υπάρχει κόντρα, όμως ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτές κρυφό καμάρι. Ειδικά, φέτος που θα συνυπάρξουν στον Alpha, οι φήμες ότι η κόντρα τους έχει μεγαλώσει κι άλλο, έχουν φουντώσει.

Η Ρούλα τυπικά είναι διευθύντρια της Ελένης και ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, η Μενεγάκη θα πρέπει να λογοδοτεί τρόπω τινά σε αυτήν. Αυτά, όμως, αλλού και με άλλες. Η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» έχει καταφέρει και μιλά μόνο με τον πρόεδρο του καναλιού, τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ούτε καν με την Σεμίνα Διγενή, η οποία είναι γενική διευθύντρια προγράμματος. Εκτός αυτού, η Ελένη έχει «καταστήσει» σαφές ότι είναι το πιο λαμπρό αστέρι του σταθμού και αναλόγως πράττει.

Για παράδειγμα, στην πρεμιέρα της Σεμίνας Διγενή, όπου καλεσμένοι είναι όλοι οι άνθρωποι του σταθμού, η Μενεγάκη έλαμψε δια της απουσίας της. Απούσα ήταν και στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του Alpha, την Τετάρτη. Η Κορομηλά ήταν εκεί και οι δημοσιογράφοι, λες και ήταν βαλτοί, βρήκαν να ρωτήσουν τη Ρούλα γιατί η Ελένη δεν πήγε. Και αν υπάρχει μεταξύ τους κόντρα. Τι απάντησε η Κορομηλά; Αφού δεν τους σβούρισε τα μικρόφωνα στο κεφάλι και πάλι καλά να λένε.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]