Κούγιας vs Βατίδου μέρος...?

22.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άβυσσος η ψυχή του πρώην ζεύγους Αλέξης Κούγιας κι Εύη Βατίδου και τέτοιο κάψιμο εγκεφάλου άλλος χωρισμός δεν μου έχει προκαλέσει. Μόνο ο δικός τους έχει κάνει στάχτη και μπούρμπερη τον εγκέφαλο μου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άβυσσος η ψυχή του πρώην ζεύγους Αλέξης Κούγιας κι Εύη Βατίδου και τέτοιο κάψιμο εγκεφάλου άλλος χωρισμός δεν μου έχει προκαλέσει. Μόνο ο δικός τους έχει κάνει στάχτη και μπούρμπερη τον εγκέφαλο μου. Την περασμένη εβδομάδα βγήκε η Βατίδου στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και μιλούσε για το διαζύγιο της με τον Κούγια με τέτοιο τρόπο που έλεγες ότι είναι βελούδινο, ένας πολιτισμένος χωρισμός κτλ κτλ. Μέχρι που η Βατίδου ευχήθηκε τα καλύτερα στον πρώην της, ενώ πέταξε και τη γελοία ατάκα (αλλά αφού αυτηνής αρέσει, εμένα περισσεύει) ότι «ένας γάμος ολοκληρώνεται με τον χωρισμό». Μπλιαχ

Τέλος πάντων, αυτά είπε η Βατίδου την περασμένη εβδομάδα. Γιατί, ελάχιστες μέρες μετά βγαίνει ο Αλέξης με συνέντευξη σε κυριακάτικη εφημερίδα και της ρίχνει ένα κράξιμο (συγνώμη για τη συγκεκριμένη λέξη, αλλά δεν μου έρχεται κάτι άλλο) από εκείνα τα παλιά τα λατρεμένα. Ο Κούγιας, λοιπόν, την κατηγορεί ότι έχει το νου της μόνο στην τηλεόραση και πώς θα πάρει μία εκπομπή. Τον καιρό που ήταν παντρεμένοι η Βατίδου έτρεχε με την μάνα της από κανάλι σε κανάλι για να κάνει δοκιμαστικά κι ότι τον πίεζε να της βρει αυτός μία εκπομπή αφού είχε τα κονέ.

Έλα ντε. Γιατί δεν την έστελνε στο Alter, που ήξερε καλά και τα κατατόπια; Επίσης, ο Κούγιας αποκάλυψε ότι έδωσε 43 χιλιάδες ευρώ για να καλύψει τα έξοδα της (τς τς), ότι την χρονιά που μας πέρασε εκείνη βγήκε έξω σε πάρτι και κοσμικές εκδηλώσεις 150 μέρες (καλά τις μέτραγε μία μία;) και μάλιστα έχει φωτογραφίες απ’ όλες τις εξόδους (μπρρρ), ενώ την κατηγορεί ότι βγαίνει με 22χρονα!