Στριπτιτζάδικο το σπίτι του Χάρισον Φορντ

14.06.2001
Λατρεμένε φίλε Σωτήρη, το καλοκαίρι ήρθε και οι μέρες που θα πάρουμε την άδεια πλησιάζουν. Η χαρά μας είναι μεγάλη και η ανησυχία μας μήπως έρθουν κλέφτες σπίτι μας και το ρημάξουν, μεγαλύτερη. Τώρα θα μου πεις και να έρθουν τι θα βρουν να πάρουν πέραν ενός βραστήρα και μιας τηλεόρασης; Ωστόσο, το πάθημα του Χάρισον Φορντ μας κάνει να μην ανησυχούμε μόνο για τα υλικά μας αγαθά.
Λατρεμένε φίλε Σωτήρη,

Το καλοκαίρι ήρθε και οι μέρες που θα πάρουμε την άδεια πλησιάζουν. Η χαρά μας είναι μεγάλη, παραλίες, βουτιές, ηλιοκαμένα αλλοδαπά κορμιά. Τι άλλο θέλουμε; "Τίποτα". Λάθος, Σώτο μου, θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι επιστρέφοντας από τις διακοπές δε θα βρούμε ένα σπίτι "ολόγυμνο" σαν τη Γερμανίδα τουρίστρια που γνώρισες. Τώρα θα μου πεις και να έρθουν οι κλέφτες τι θα βρουν να πάρουν πέραν ενός βραστήρα και μιας τηλεόρασης.

Έχεις δίκιο, ωστόσο το πάθημα του Χάρισον Φορντ μας κάνει να μην ανησυχούμε μόνο για τα υλικά μας αγαθά. Ο διάσημος ηθοποιός, φίλτατε, είχε πάει διακοπές με την οικογένειά του σε ένα από τα πολλά σπίτια που διατηρεί προκειμένου να συσφίξουν τις σχέσεις τους μετά την επιστροφή του...παιχνιδιάρη Χάρισον. Έτσι, προσέλαβε έναν επιστάτη για να προσέχει και να συντηρεί το σπίτι στο Μπρεντγουντ της Καλιφόρνια όλους τους μήνες που θα απουσιάζουν. Υπ' όψη αυτό δεν το κάνει με όλες τις επαύλεις του, απλά η συγκεκριμένη είναι η βασική θα έλεγα οικία των Φορντ.

Για να είναι σίγουρος πως ο επιστάτης θα κάνει σωστά τη δουλειά του, του έκοψε έναν παχυλό μηνιάτικο μισθό. Έλα, όμως Σώτο μου που ο κύριος αυτός είχε άλλα σχέδια και μάλιστα...ροζ. Ξέρεις τι έκανε ο αθεόφοβος; Μετέτρεψε τη χλιδάτη έπαυλη σε ένα "παράξενο" στριπτιτζάδικο. Για μήνες διοργάνωνε κάθε βράδυ ακόλαστα πάρτι, που είχαν ως "ψυχή" τους τις στριπτιτζούδες της περιοχής.

Αυτές πάλι, αποκαμωμένες από το βαρύ πρόγραμμα άνοιγαν το ψυγείο έτρωγαν ο, τι ήθελαν, έκαναν μπάνιο στη μπανιέρα του Χάρισον, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που κάποιες τις είχε πάρει ο ύπνος στο ίδιο το κρεβάτι του. Άσε, το άλλο έψαχναν όλα τα συρτάρια και τις ντουλάπες του σπιτιού λες και ήταν ο "Αστυνόμος Μπέκας". Το μόνο που ανακάλυψαν ήταν τα μποξεράκια του ηθοποιού.

Το ποιόν του επιστάτη Σώτο μου ανακαλύφθηκε εντελώς τυχαία, ενώ μέχρι στιγμής την είχε βγάλει καθαρή, αφενός γιατί ο κοντινότερος γείτονας είναι μετά από ένα τσιγάρο δρόμο κι αφετέρου, διότι είχε πει στα κορίτσια να μη σηκώσουν ποτέ το τηλέφωνο. Ο Φορντ, μόλις το ανακάλυψε (στις 26 Μαΐου) απέλυσε τον υπάλληλό του, χωρίς όμως να δώσει συνέχεια, επειδή δε θέλει να αναμιχθεί σε οποιοδήποτε σκάνδαλο.