Χώρισε η Ελένη Λουκά!

17.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτή κι αν είναι είδηση... Χώρισε η Ελένη Λουκά! Η «θεούσα» της ελληνικής τηλεόρασης εδώ και λίγο καιρό είναι και τυπικά μία διαζευγμένη γυναίκα, αφού ο πρώην σύζυγος της, Νίκος Λουκάς είχε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτή κι αν είναι είδηση... Χώρισε η Ελένη Λουκά! Η «θεούσα» της ελληνικής τηλεόρασης εδώ και λίγο καιρό είναι και τυπικά μία διαζευγμένη γυναίκα, αφού ο πρώην σύζυγος της, Νίκος Λουκάς είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Αν και η ίδια όλο αυτό τον καιρό δεν μας είχε αφήσει να υποψιαστούμε το παραμικρό, ότι δηλαδή ο γάμος της περνούσε κρίση, στην πραγματικότητα με τον Λουκά βρίσκονταν σε διάσταση τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Και μάλιστα, την απόφαση του χωρισμού πήρε ο πρώην σύζυγος, ο οποίος κουράστηκε να την βλέπει να περιοδεύει από κανάλι σε κανάλι, βράβευση και κοσμική εκδήλωση κηρύττοντας το... λόγο του Θεού με έναν τρόπο/παρωδία και ουχί ορθό! Εξάλλου, η ίδια με τη συμπεριφορά της τού είχε δώσει αρκετούς λόγους για να θέλει να βάλει οριστικό τέλος σε μία σχέση που ξεκίνησε (κατόπιν προξενιού του πατέρα της Ελένης) από τα μαθητικά τους χρόνια.

Ο Νίκος Λουκάς είναι ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος, δουλεύει στο δημόσιο, ενώ είναι ψάλτης σε εκκλησία στην Πετρούπολη. Οπότε, καταλαβαίνεις ότι ο άνθρωπος με τίποτε δεν μπορούσε να δεχθεί τη συμπεριφορά της Ελένης, η οποία τα πρώτα κυρίως χρόνια της δημοσιότητας της έτρεχε ξοπίσω από την... διαβολική φούστα του Sakis Ρουβά, ενώ αργότερα συνόδευε τον Ηλία Ψινάκη σε βραβεία και...αφόριζε τον Θέμο Αναστασιαδη.

Το ζευγάρι έχει ένα γιο, που πηγαίνει ακόμη σχολείο και τον οποίο έχει ο πατέρας του. Η Λουκά, πάλι, τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανισθεί από τη δημοσιότητα, ενώ δε θέλει να σχολιάσει την ιστορία του διαζυγίου τους. Αμ το άλλο; Ο πρώην σύζυγος είναι δύο χρόνια μικρότερος της. Άτσα, η Λουκά...