"Θερμό" επεισόδιο Αλιμπέρτη - Παρθένη;

16.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πόσο μου αρέσουν οι ερωτικές ίντριγκες, δεν μπορείς να φανταστείς. Άμα ακούω ή διαβάζω για πρώην που συναντιούνται τυχαία και γίνεται της κακομοίρας, είναι το καλύτερο μου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πόσο μου αρέσουν οι ερωτικές ίντριγκες, δεν μπορείς να φανταστείς. Άμα ακούω ή διαβάζω για πρώην που συναντιούνται τυχαία και γίνεται της κακομοίρας, είναι το καλύτερο μου. Διάβασα που λες δημοσίευμα του Ciao, όπου ένας αυτόπτης μάρτυρας (από αυτούς τους γνωστούς/άγνωστους αυτόπτες) αποκάλυψε τη «φωτιά» που άναψε στην πλαζ του Αστέρα μία ατάκα του Αλέξανδρου Παρθένη προς την Σοφία Αλιμπέρτη, όταν την είδε παρέα με τον Παναγιώτη Λιαδέλη.

Ναι, αγαπημένε μου, είναι σχεδόν βέβαιο ότι Αλιμπέρτη και Λιαδέλης είναι το νέο ζευγάρι της πόλης. Και δε σου κρύβω, όταν άκουσα τα νέα της σχέσης τους, αμέσως μου ήρθε στο μυαλό η δήλωση της παρουσιάστριας... «Κουράστηκα να νταντεύω άνδρες». Τότε όλοι καταλάβαμε ότι αναφερόταν στον Παρθένη, που ήτο κάτι χρόνια μικρότερος της. Και δε σου κρύβω επίσης ότι με παραξένεψε που έκανε σχέση με τον Λιαδέλη τον οποίο λίγο καιρό πριν η πρώην του, Χριστίνα Παππά τον κατηγορούσε ότι ήταν ακόμη παιδί.

Κι έρχομαι να απορήσω εγώ, πως μία κουρασμένη από το ντάντεμα γυναίκα συνάπτει σχέση με ένα... παιδί! Την ίδια απορία φαίνεται ότι έχει και ο Αλέξανδρος, ο οποίος με το που πέρασε από μπροστά του στην πλαζ, γύρισε με ειρωνικό ύφος και της είπε: «Αυτός είναι ο καινούργιος που νταντεύεις»; Χοχο. Sorry, Σοφία, αλλά είναι από τις ελάχιστες φορές που λέει κάτι ο Παρθένης και το βρίσκω χαριτωμένο. Τέλος πάντων, η Αλιμπέρτη του απάντησε με έντονο ύφος και από τη μία στιγμή στην άλλη, άναψαν τα αίματα για τα καλά. Κι αν δεν ήταν ψύχραιμος ο Λιαδέλης (που απλά παρακολουθούσε το σκηνικό με την συνοδό του Παρθένη) ο οποίος την πήρε μακριά, οι λοιποί λουόμενοι θα έριχναν τρελό γέλιο.