Γιατί η Στεφανίδου κέρδισε τις εντυπώσεις!

04.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο τολμών νικά και η Τατιάνα Στεφανίδου με την εμφάνιση της στη «Στιγμή της αλήθειας» κατάφερε την Τετάρτη να βγει νικήτρια μετά το τέλος της εκπομπής. Δεν αναφέρομαι στη «μάχη» της με τον ανιχνευτή ψεύδους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο τολμών νικά και η Τατιάνα Στεφανίδου με την εμφάνιση της στη «Στιγμή της αλήθειας» κατάφερε την Τετάρτη να βγει νικήτρια μετά το τέλος της εκπομπής. Δεν αναφέρομαι στη «μάχη» της με τον ανιχνευτή ψεύδους, διότι εκεί η «Τάτι» τα έκανε λίγο θάλασσα και τα είπε τα ψεματάκια της. Αναφέρομαι πρώτα απ’ όλα στα νούμερα τηλεθέασης, όπου η εκπομπή της έκανε μέσο όρο 31,2%, φθάνοντας κάποιες στιγμές στο 47%. Μάλλον, όταν η παρουσιάστρια πιάστηκε να ψεύδεται.

Νικήτρια είναι και γιατί κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και σήμερα όλοι να λέμε για την μαγκιά της ή το ρίσκο που πήρε να σταθεί απέναντι στο μηχάνημα και να απαντήσει ακόμη και σε προσωπικές ερωτήσεις. Εντάξει, εδώ που τα λέμε, ήταν αρκετά απλά όσα την ρώτησε η Ευγενία Μανωλίδου. Τέλος πάντων, είναι γεγονός ότι η Τατιάνα στρέφει τα φώτα τη δημοσιότητας πάνω της, λίγο πριν τη λήξη του συμβολαίου κι ενώ ακόμη τίποτε δεν είναι σίγουρο για το μέλλον της στον ΑΝΤ1.

Αν και όπως ακούγεται τελευταία, δύσκολα θα φύγει από το Μαρούσι. Πάντως, ακόμη κι έτσι, η Στεφανίδου στη «Στιγμή τη αλήθειας» απάντησε και σε ερωτήσεις σχετικά με τον ΑΝΤ1 και μπράβο για το ρίσκο που πήρε. Γιατί, να λες ότι σε στεναχώρησαν φέτος πράγματα στη συνεργασία με το κανάλι (και να βγαίνει ότι αυτό είναι αλήθεια), όταν ακόμη δεν έχεις ανανεώσει, εύγε σου. Επίσης, η Τατιάνα απάντησε αλήθεια ότι της έγινε μείωση μισθού (10%) και ότι νευρίασε που δεν θα παρουσιάσει φέτος εκείνη τα καλλιστεία. Αν κι εξήγησε ότι τσαντίστηκε καθαρά για εγωιστικούς λόγους, κατανοώντας την απόφαση του καναλιού. Όχι, στις επεξηγήσεις που δίνονται μετά δεν υπάρχει ανιχνευτής ψεύδους.

Η παρουσιάστρια απάντησε αλήθεια ότι έχει πρόταση από άλλο κανάλι κι εννοείται ότι δεν αποκάλυψε από ποιο. Ωστόσο, το πρώτο ψέμα του απογεύματος ήρθε όταν απάντησε ότι δεν θα άλλαζε επαγγελματική στέγη για μία πρόταση με καλύτερα λεφτά. Ένα τεράστιο.. «αυτό που είπες είναι ψέμα» της είπε το μηχάνημα και η «Τάτι» μετά προσπαθούσε να το μπαλώσει, λέγοντας κάτι για συνεργάτες. Πολυλατρεμένη μου «Τάτι», ξέρεις κανένα τυφλό που δεν θέλει το φως του και κάποιον που δεν θέλει περισσότερα χρήματα, όταν του τα προσφέρουν