Η Τατιάνα θα κάνει τον... ορό της αλήθειας!

03.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δε σου κρύβω ότι η Τατιάνα Στεφανίδου τον τελευταίο καιρό ουκ ολίγες φορές με έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Τη μία καλεί στην εκπομπή της την Χριστίνα Λαμπίρη, κάνοντας την μεγαλύτερη «ανακωχή»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δε σου κρύβω ότι η Τατιάνα Στεφανίδου τον τελευταίο καιρό ουκ ολίγες φορές με έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Τη μία καλεί στην εκπομπή της την Χριστίνα Λαμπίρη, κάνοντας την μεγαλύτερη «ανακωχή» των τελευταίων χρόνων στην ελληνική showbiz. Την άλλη, έχει καλεσμένο (σε δύο μέρη παρακαλώ) τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος με τις δηλώσεις του δημιουργεί πανικό στον ΑΝΤ1, όχι όμως και στην Τατιάνα της οποίας (τον τελευταίο καιρό) το αυτί δε δείχνει να ιδρώνει και πολύ.

Και για του λόγου το αληθές, την Τετάρτη η «Τάτι» θα καθίσει αναπαυτικά στον καναπέ της και η Ευγενία Μανωλίδου θα την καλωδιώσει με τον ανιχνευτή ψεύδους (αυτός που τους έμεινε αμανάτι μετά το κόψιμο) και θα της κάνει διάφορες ερωτήσεις. Γιατί, λέω ότι δεν ιδρώνει το αυτί της «Τάτι» και απόδειξη είναι η σημερινή εκπομπή; Πρώτα απ’ όλα, μέσα στο ντόρο μετά την απόφαση του ΕΣΡ κι αν δίκαια ή όχι, δημοκρατικά ή φασιστικά «έκοψε» το reality, η Στεφανίδου έχει καλεσμένη την Μανωλίδου. Θα μου πεις, η εκπομπή ήταν προγραμματισμένη.

Ναι, αλλά στην τηλεόραση έχουμε συνηθίσει σε... αλλαγές στο παρά πέντε. Και στην προκειμένη περίπτωση, δεν έγινε τέτοια... αλλαγή. Επίσης, η Τατιάνα ενώ δεν έχει ανανεώσει ακόμη με τον ΑΝΤ1, δέχεται να κάνει το ορό της αλήθειας. Γιατί το λέω αυτό; Σκέψου μόνο η Ευγενία να κάνει ερώτηση: «Είσαι ικανοποιημένη με τον σταθμό»; «Πιστεύεις ότι εσύ έπρεπε να παρουσιάσεις τα καλλιστεία»; «Τσαντίστηκες που σου έκαναν μείωση μισθού»; «Πιστεύεις ότι υπάρχουν άνθρωποι στο κανάλι που πολεμούν τον σύζυγό σου»; Αλήθεια, πες ότι η Ευγενία έχει χιούμορ και κάνει μία από τις παραπάνω ερωτήσεις, δεν πιστεύεις ότι θα γελάσουμε πολύ μεσημεριάτικα;