Με δανεικό αρχισυντάκτη από Σταματέρη η Αλιμπέρτη!

29.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το ακούσαμε και αυτό και είμαι πολύ περίεργη τι άλλο θα ακούσουμε να γίνεται στο θαυμαστό κόσμο της τηλεόρασης. Η Σοφία Αλιμπέρτη έμεινε χωρίς αρχισυντάκτη και υπεύθυνη καλεσμένων, αφού παραιτήθηκαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το ακούσαμε και αυτό και είμαι πολύ περίεργη τι άλλο θα ακούσουμε να γίνεται στο θαυμαστό κόσμο της τηλεόρασης. Η Σοφία Αλιμπέρτη έμεινε χωρίς αρχισυντάκτη και υπεύθυνη καλεσμένων, αφού παραιτήθηκαν από την εκπομπή «Καλομελέτα κι έρχεται» και η παρουσιάστρια ζήτησε βοήθεια από την Μαρία Σταματέρη! Όπως το διάβασες αγαπημένε μου.

Η «ορφανή» Αλιμπέρτη ζήτησε από τη συνάδελφό της στο «Gala» να στείλει τον δικό της αρχισυντάκτη και μαζί να βγάλουν την πολύπαθη, όπως αποδείχτηκε σεζόν. Κι εντάξει η παραίτηση του Γιώργου Βλαχογιάννη για όσους γνωρίζουν το παρασκήνιο, μόνο έκπληξη δεν ήταν. Κι αυτό, διότι πολλοί έλεγαν ότι Αλιμπέρτη και Βλαχογιάννης δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις, ενώ ο ΑΝΤ1 ήταν τα μάλα δυσαρεστημένος από τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής, ζητώντας από τον αρχισυντάκτη να κάνει κάτι, ώστε αυτά να ανέβουν.

Μάλιστα, λίγο μετά την παραίτηση, ο σταθμός έβγαλε ανακοίνωση, λέγοντας ότι ο Βλαχογιάννης παραιτήθηκε, επειδή δεν άντεξε το βάρος της πίεσης. Καλά και κατανοητά μέχρι εδώ. Από την Σταματέρη, όμως, γιατί ζήτησε η Αλιμπέρτη να της στείλει βοήθεια; Κοτζάμ ΑΝΤ1 δεν είχε να της στείλει αρχισυντάκτη; Έπρεπε να πάρουν «δανεικό» από το Star; Ούτε ποδόσφαιρο έτσι.

Η μόνη εξήγηση εδώ είναι ότι Αλιμπέρτη και Σταματέρη είναι καλές φίλες, ενώ το «Gala» ήδη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για φέτος, οπότε ο αρχισυντάκτης μπορεί να πάει για ενίσχυση σε άλλη εκπομπή, αφού ουσιαστικά είναι ελεύθερος. Ο, τι κατάλαβες, κατάλαβα. Πάντως, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, εκείνοι που έλεγαν ότι η Αλιμπέρτη από του χρόνου θα αποτελεί παρελθόν από το Μαρούσι, νιώθουν μία δικαίωση. Γιατί, σου λένε ότι όλο αυτό το σκηνικό με τους «δανεικούς» αρχισυντάκτες είναι του λόγου το αληθές. Εμένα, πάλι, το μυαλό μου σκέφτεται πιο απλά. Αλλά και πάλι, ποτέ δεν ξέρεις...