Σχοινάς: "Ο γάμος έβλαψε την καριέρα μου"

09.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το παραδέχομαι. Τα χρόνια που πήγαινα σχολείο εκτός από «Ρουβίτσα» ήμουν και λίγο από? «Σχοινίτσα». Τουτέστιν, μου άρεσε και ο Διονύσης Σχοινάς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το παραδέχομαι. Τα χρόνια που πήγαινα σχολείο εκτός από «Ρουβίτσα» ήμουν και λίγο από... «Σχοινίτσα». Τουτέστιν, μου άρεσε και ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος τότε θα μπορούσε να αναδειχθεί σε είδωλο των κοριτσιών, αφού πολλά ήταν τσιμπημένα μαζί του. Αλλά πάνω στα ντουζένια του ο Σχοινάς πήγε κι έκανε live πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή και μετά την παντρεύτηκε, οπότε χάθηκε και το ενδιαφέρον των κοριτσιών.

Κι επειδή θα αναρωτιέσαι τι με έπιασε και μιλάω για τον Σχοινά και το κυριότερο, αναρωτιέσαι πού τον θυμήθηκα, είναι γιατί διάβασα τη συνέντευξη του στο «ΕΓΩ». Εκεί, ο αοιδός άνοιξε την καρδιά του και μίλησε από τον γάμο του με την Καίτη Γαρμπή μέχρι την Έλλη Κοκκίνου παρακαλώ. Κι εκεί ο Σχοινάς παραδέχτηκε ότι ο γάμος του έκανε κακό στην καριέρα του. Ναι, στη αρχή κι εγώ ανησύχησα μήπως πρόκειται για θλιβερή διαπίστωση και μετάνοια του αοιδού που παντρεύτηκε πάντως τα ντουζένια του. Αλλά όχι. Αρκετά χρόνια μετά τον γάμο του με την Γαρμπή εκείνος δηλώνει το ίδιο ερωτευμένος μαζί της, είναι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να χωρίσουν πότε και δηλώνει ότι η Καίτη είναι το άλλο του μισό.

Απλά παραδέχεται ότι τότε οι θαυμάστριες του δεν είδαν με καλό μάτι τον γάμο του και για να καταλάβεις για την πανελλήνια κοριτσίστικη απογοήτευση, σακιά έρχονταν στη Sony με γράμματα που του έλεγαν ότι τις απογοήτευσε, ότι τον διαγράφουν και ότι θα κάνουν κακό στην Γαρμπή. Τελικά, η Καιτούλα τη σκαπούλαρε από τις «Σχοινίτσες» όχι όμως και η καριέρα του που πήρε την κατιούσα.

Όσο για την Κοκκίνου και κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει εκείνη πόσο της κόστισε ο χωρισμός τους, ο Σχοινάς παραδέχτηκε ότι στεναχωρήθηκε που της είχε προκαλέσει τέτοιο κακό. Αλλά στεναχωρήθηκε και γιατί πήρε έκταση το θέμα κι ακούστηκαν κάποια πράγματα την εποχή που ήταν παντρεμένος με παιδί. Ωστόσο, αν συναντούσε τώρα την Κοκκίνου θα τη ρωτούσε αν είναι καλά. Φαντάζομαι ότι μετά το πρόσφατο διαζύγιο της η Έλλη θα έχει ξεπεράσει για τα καλά τον προ Νώε χωρισμό της με Σχοινά.