Χωρίζει ο Όλντμαν

19.04.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, τις τελευταίες ημέρες - όπως θα παρατήρησες- σου έγραφα για γάμους και πανηγύρια, παρόλο που γνωρίζω τι σόι εργένης είσαι. Φίλτατε δεν το έκανα επίτηδες. Γι' αυτό σήμερα με το που έπεσε στην αντίληψη μου ένα διαζύγιο έσπευσα αμέσως να στο γράψω. Ο Γκάρυ Όλντμαν χωρίζει ή καλύτερα τον χωρίζουν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καταρχήν καλησπέρα ή καλύτερα καλημέρα, αφού την ώρα που θα διαβάζεις το γράμμα μου μόνο τα κοκόρια θα είναι ξύπνια. Εντάξει και οι πρωινές, άντε κι άλλοι αρκετοί που πάνε στις δουλειές τους. Με λίγα λόγια, μόνο εγώ θα κοιμάμαι και το ωραίο είναι ότι δεν ξέρω αν η τύχη μου δουλεύει. Η δική σου πάντως, τα απογεύματα που την αράζεις για καφέ στις Γλυφάδες και γενικότερα στα νότια προάστια, δουλεύει για τα καλά. Και πως άλλωστε να μη δουλεύει, αφού έχεις εμένα να σου λέω τα καθέκαστα.

Για χάρη σου Σώτο μου έχω καταντήσει μεγάλη κουτσομπόλα, αλλά δεν πειράζει. Τουλάχιστον όσα σου λέω δεν πάνε στο ντούκου. Τις τελευταίες ημέρες - όπως θα παρατήρησες- σου έγραφα για γάμους και πανηγύρια, παρόλο που γνωρίζω τι σόι εργένης είσαι. Φίλτατε δεν το έκανα επίτηδες, εξάλλου τι φταίω εγώ που όλος ο κόσμος βάλθηκε να αποκατασταθεί; Σήμερα λοιπόν, με το που έπεσε στην αντίληψη μου ένα διαζύγιο έσπευσα αμέσως να στο γράψω. Ο Γκάρυ Όλντμαν Σωτήρη μου χωρίζει ή καλύτερα τον χωρίζουν. Η σύζυγός του Ντόνια Φιορεντίνο υπέβαλε την προηγούμενη Παρασκευή αίτηση διαζυγίου στο δικαστήριο της Καλιφόρνια.

Αιτία -όπως υποστηρίζει- για το χωρισμό τους είναι οι αγεφύρωτες διαφορές ανάμεσα τους. Η γυναίκα έκανε υπομονή τέσσερα ολόκληρα χρόνια (τόσο διήρκησε ο γάμος τους) μπας και ο Γκάρυ αλλάξει χαρακτήρα, αλλά τζίφος η δουλειά. Αγύριστο κεφάλι ο "Δράκουλας" και κρίμα δηλαδή, διότι είναι ομορφάντρας. Δεν ξέρω, είσαι φαν του Όλντμαν; Τι σε ρωτάω τώρα; Να σου έλεγα για την Ζέτα Τζόουνς, άντε για τη Λοπέζ, μπορεί να έπαιρνα μια απάντηση. Στο θέμα μας τώρα - διότι άρχισα πάλι να ξεφεύγω - το ζευγάρι έχει δύο γιους τον 3χρονο Γκιούλιβερ και τον 2χρονο Τσάρλι, ενώ για την κηδεμονία τους - όπως υποστήριξε η Φιορεντίνο - δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν τη δικαστική οδό.

Ήθελα να ήξερα ρε Σωτήρη τι σόι χαρακτήρας είναι αυτός ο Γκάρυ και του έχει τόσο άχτι. Τι απαιτήσεις μπορεί να είχε; Να της ζητούσε άραγε αβγά μελάτα; Να της είχε επιβάλει τη φούστα - δύο πόντους πάνω από τη γη; Θα μου πεις τώρα "Καλά για σένα μόνο αυτοί είναι λόγοι διαζυγίου"; Όχι είναι και η παρασπονδία, κοινώς το "κέρατο". Ρε συ λες;

Πάντως και κλείνω εδώ το θέμα μου, το διαζύγιο αυτό είναι το τρίτο για τον 43χρονο ηθοποιό. Ο πρώτος του γάμος ήταν με τη συνάδελφό του Λέσλι Μάνβιλ (έχουν ένα γιο) και ο δεύτερος με την επίσης ηθοποιό Ούμα Θέρμαν (ήταν δύο χρόνια παντρεμένοι). Και πρόσεξ, τις αιτήσεις τις είχαν καταθέσει οι κυρίες. Όπότε Σώτο μου, ο Γκάρυ εκτός από ομορφάντρας είναι μάλλον και παλιοχαρακτήρας. Λες να την έχει δει "Δράκουλας" και να τους πίνει το αίμα;