Ο Δάντης θα γίνει πατέρας από τη νέα σύντροφο του!

30.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όλα τα περιμέναμε, αλλά να ακούσουμε ότι ο Χρήστος Δάντης θα γίνει πατέρας, όχι δεν το περιμέναμε με τίποτε. Μα με τίποτε όμως. Τι να σου πω. Μία που
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλα τα περιμέναμε, αλλά να ακούσουμε ότι ο Χρήστος Δάντης θα γίνει πατέρας, όχι δεν το περιμέναμε με τίποτε. Μα με τίποτε όμως. Τι να σου πω. Μία που άκουσα ότι η νυν σύντροφός του είναι έγκυος και μία που μου ήρθε να σκίσω πτυχία και διπλώματα στο κουτσομπολιό. Μας άφησε σύξυλους ο αοιδός και φαντάζομαι ότι το ίδιο σύξυλη θα έμεινε και η τέως (αλλά νυν στα χαρτιά) Φλώρα Θεοδώρου κι έχει μπαστακωθεί στο 250 τετραγωνικών σπίτι, τρέχοντας μόνη στο τεράστιο living room, playroom και άλλους χώρους του μεγαθηρίου.

Όπως ακούσαμε στο Super Star, η νυν αγαπημένη του Δάντη είναι τριών μηνών έγκυος και η είδηση του απιδιού έφερε μεγάλη χαρά στο ζευγάρι. Τι κι αν η σχέση τους μετράει λίγους μήνες; Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, που δεν χαμπαριάζει ούτε καν από... Φλώρες, ενώ λέγεται ότι μόλις βγει το διαζύγιο του αοιδού θα γίνει ο γάμος.

Ο τέταρτος για τον Δάντη, ο οποίος έχει ακόμη ένα παιδί, τον Χριστόφορο από τον γάμο του με την Κατερίνα Τοπάζη. Όσο για τη νυν σύντροφο, ο αοιδός ξετρελάθηκε μαζί της από την πρώτη στιγμή και όπως λέει σε φίλους και γνωστούς, αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του. σε έξι μήνες (αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα) θα είναι και η μητέρα του παιδιού του. Δε σου κρύβω ότι πλέον έχω μεγάλη αγωνία τι θα γίνει με το σπίτι κι αν θα φύγει από αυτό η τέως.