Παντρεύεται η Νατάσσα Θεοδωρίδου;

30.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όταν δε τους χωρίζουν, τους παντρεύουν. Ο λόγος για τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και τον αγαπημένο της, Θεόφιλο Τζιώτη τους οποίους τα τελευταία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όταν δε τους χωρίζουν, τους παντρεύουν. Ο λόγος για τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και τον αγαπημένο της, Θεόφιλο Τζιώτη τους οποίους τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι είναι μαζί τον τελευταίο ένα χρόνο (γνωρίστηκαν πέρυσι την Άνοιξη στην Κωνσταντινούπολη) κι έκτοτε είναι αχώριστοι.

Και μπορεί κάθε λίγο και λιγάκι δημοσιεύματα να τους θέλουν να χωρίζουν, εκείνοι συνεχίζουν να είναι μαζί, αποφεύγοντας τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι από το περιβάλλον της αοιδού έχουν να πουν τα καλύτερα για τη σχέση αυτή και πόσο ήρεμη είναι η Θεοδωρίδου στο πλευρό του νεαρού επιχειρηματία.

Όπως καταλαβαίνεις, αυτά βλέπουν και κυκλοφορούν κάθε λίγο φήμες για γάμο. Όπως και τώρα καλή ώρα. Πάντως, η Νατάσσα αν και μετά τον χωρισμό της με τον Ανδρέα Φουστάνο δήλωνε ότι δεν πρόκειται να παντρευτεί για τρίτη φορά, με τον Τζιώτη λένε ότι αρχίζει να αναιρεί. Εξάλλου, ξέρει και η ίδια ότι δεν πρέπει να είναι απόλυτη στη ζωή.