Η Λιβανίου... αυτοπροτάθηκε στον ΑΝΤ1;

13.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κόσμος και κοσμάκης αναμένεται να περάσει από οντισιόν για τον «Πρωινό Καφέ», ενώ κάθε μέρα ακούγεται κι από ένα καινούργιο όνομα υποψήφιο για τη θέση. Όπως καταλαβαίνεις, η σχετική
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κόσμος και κοσμάκης αναμένεται να περάσει από οντισιόν για τον «Πρωινό Καφέ», ενώ κάθε μέρα ακούγεται κι από ένα καινούργιο όνομα υποψήφιο για τη θέση. Όπως καταλαβαίνεις, η σχετική λίστα έχει μεγαλώσει (κι ακόμη είμαστε στην αρχή) κι αν συνεχιστεί η «διαδοχολογία» με αυτούς τους ρυθμούς η λίστα του «Πρωινού καφέ» θα είναι μεγαλύτερη και από εκείνη του... Σίντλερ!

Και μέσα σε αυτόν τον πανικό που επικρατεί, να σου κάνει την εμφάνιση η Έμυ Λιβανίου! Όχι, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 ενώ έχουν σκεφτεί ακόμη και τον πιο απίθανο για τη θέση αυτή, ξέχασαν την πρώην παρουσιάστρια του Star. Ντροπή και αίσχος. Ξεφυλλίζουν όλα τα Life style περιοδικά που κυκλοφορούν μπας και βρουν εκεί τον επόμενη/η παρουσιαστή/ στρια της εκπομπής και φευ το μυαλό τους ούτε κατά διάνοια δεν πήγε στη Λιβανίου.

Και να πεις ότι δεν την πετυχαίνουν σε κάποια από τις σελίδες των περιοδικών; Πρώτη μούρη σε όλες τις κοσμικές στήλες είναι η Έμυ καθώς φέτος δεν έχει αφήσει πάρτι και γιορτή που να μην έχει πάει. Τέλος πάτων, η «παράλειψη» αυτή του καναλιού φαίνεται ότι δεν πτόησε την Λιβανίου, η οποία είπε να εφαρμόσει το... «όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ».

Και σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτοπροτάθηκε για τον «Πρωινό Καφέ». Λένε, δηλαδή, ότι πήρε η ίδια στο κανάλι και ζήτησε να την θέσουν υποψήφια για τη διαδοχή και να περάσει από οντισιόν αν χρειαστεί. Ποια ήταν η απάντηση του καναλιού; Μάλλον, αυτή που είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις... Στείλτε μας το βιογραφικό και θα σας ειδοποιήσουμε!