Νίνο - Heaven: Μιλάνε οι δικηγόροι τους!

12.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με τις καλύτερες προϋποθέσεις είχε ξεκινήσει η συνεργασία της Heaven με το Νίνο όταν εκείνος βγήκε από το Fame Story 1 και όλα αυτά τα χρόνια οι σχέσεις τους ήταν άριστες. Τελευταία, όμως, στον «παράδεισο» τους έχουν προκύψει προβλήματα και μετά τις τελευταίες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με τις καλύτερες προϋποθέσεις είχε ξεκινήσει η συνεργασία της Heaven με το Νίνο όταν εκείνος βγήκε από το Fame Story 1 και όλα αυτά τα χρόνια οι σχέσεις τους ήταν άριστες. Τελευταία, όμως, στον «παράδεισο» τους έχουν προκύψει προβλήματα και μετά τις τελευταίες εξελίξεις με βεβαιότητα σου λέω ότι εκεί πάνω γίνεται του... εξώδικου το πανηγύρι. Κι αν θέλαμε να βάλουμε έναν τίτλο για όσα συμβαίνουν, το... «Θα μιλήσεις με τον δικηγόρο μου» είναι το καλύτερο.

Την Τετάρτη ο Νίνο μετά από πολύ καιρό έκανε τηλεοπτική εμφάνιση, όπου πήγε καλεσμένος στον «Πρωινό Καφέ» και μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις του με την Heaven και το εξώδικο που έστειλε, αλλά και τους δικηγόρους που έχουν αναλάβει δράση. Ο Νίνο παραδέχτηκε την κρίση που περνάνε, αλλά το πρόβλημα δεν το έχει με την εταιρεία που είναι ο... παράδεισος του (σνιφ, σνιφ) αλλά με τον διευθυντή αυτής, Μάκη Πουνέντη. Πρόσεξε τι έχει γίνει. Για να μη σε ζαλίζω και με λεπτομέρειες.

Το νέο cd του Νίνο είναι έτοιμο από τον περασμένο Οκτώβριο και περιέχει τραγούδια αποκλειστικά δικά του, ενώ ένα το έχει γράψει ο Σταμάτης Γονίδης. Το συμβόλαιο του Νίνο λήγει το Νοέμβριο. Πάει που λες αυτός στο νέο διευθυντή της εταιρείας, τον Πουνέντη τού δείχνει τη δουλειά, εκείνος ξετρελαίνεται και πριν προχωρήσουν στην προώθηση του ζητάει από το Νίνο να ανανεώσουν το συμβόλαιο, που λήγει το Νοέμβριο. Ο νεαρός αοιδός δεν δέχεται, ο Πουνέντης υποστηρίζει χωρίς ανανέωση δίσκος γιοκ κι αφού ο Νίνο είναι αμετάπειστος τού λέει ότι πλέον θα μιλήσουν οι δικηγόροι τους. Και την επόμενη μέρα ο αοιδός στέλνει εξώδικο στην εταιρεία που λατρεύει (όπως ο ίδιος λέει) για να αποτρέψει την κυκλοφορία της δουλειάς του. «Αν έβγαινε, δεν θα είχε τη στήριξη κάποιων χορηγών και δίχως χορηγό δεν πας πουθενά» λέει χαρακτηριστικά.

Αυτή είναι η θέση του Νίνο, διότι το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο Πουνέντης από το «Κους Κους» είπε τη δική του άποψη για το θέμα. Ας δούμε και την άλλη εκδοχή. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον διευθυντή της Heaven, η νέα δουλειά του Νίνο τού άρεσε και πίστεψε από την αρχή ότι 5 με 6 τραγούδια από αυτά θα γίνουν επιτυχίες. Σε αντίθεση με την προηγούμενη που δεν του άρεσε καθόλου. Ναι, γιατί άρεσε σε εμάς. Επειδή πίστευε στην επιτυχία του cd, ζήτησε από το Νίνο να μάθει αν θα προχωρήσουν μαζί ή όχι. Από τη στιγμή που λήγει το συμβόλαιο του.

Γιατί, σου λέει ο Πουνέντης, δεν μπορώ εγώ να βρω χορηγούς, να τρέξω, να δώσω λεφτά, να επενδύσω πάνω στο Νίνο, να κάνει αυτός την επιτυχία με την καινούργια του δουλειά και μετά από λίγο να μου πει: «Αριβερντέτσι Makis». «Επενδύεις σε έναν άνθρωπο ο οποίος δεν σου απαντάει με βεβαιότητα τι θέλει να κάνει αύριο στη ζωή του»; αναρωτιέται ο Μάκης. Έλα μου ντε. Επενδύεις; Και κάπου εκεί πέταξε την καρφάρα του ο διευθυντής: «Δεν είχαμε καμία αγωνία να υπογράψει νωρίτερα και δεν βιαζόμασταν να βγει ο δίσκος. Άλλωστε, η πορεία της Heaven δεν θα κριθεί από ένα CD του Νίνο».