"Αμάρτησαν" για ένα... laptop!

06.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πανικός επικρατεί στον χώρο της showbiz και δη στο θαυμαστό κόσμο του μόντελινγκ μετά την τελευταία εκπομπή της «Ζούγκλας» την Πέμπτη. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος φιλοξένησε νεαρά μοντέλα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πανικός επικρατεί στον χώρο της showbiz και δη στο θαυμαστό κόσμο του μόντελινγκ μετά την τελευταία εκπομπή της «Ζούγκλας» την Πέμπτη. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος φιλοξένησε νεαρά μοντέλα που αποκάλυψαν ότι γνωστός στυλίστας - μάνατζερ τις προωθούσε στην πορνεία. Μάλιστα, όπως είπαν τις εκβίαζε για να συνευρεθούν με ισχυρούς επιχειρηματίες και οι ίδιες δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά, παρά να υποκύψουν στον εκβιασμό εκείνου.

Βλέπεις, είναι... γλυκιά η δόξα και τελικά δεν ήταν λίγα τα νεαρά εκείνα κορίτσια που ήθελαν να τη γευτούν. Αλλά με το μπαρδόν κιόλας, διότι ακούσαμε κι αυτό το κουλό. Με το να συνευρεθούν με καταστηματάρχη για να εξασφαλίσουν ένα laptop, αυτό που σε κάνει διάσημη; Κι άντε να πουν ότι υπέκυψαν στον εκβιασμό για το τελευταίο μοντέλο της τσάντας Hermes, να προσπαθήσω να το καταλάβω. Μοντέλα είναι με τσάντες θα ασχοληθούν.

Αλλά για ένα laptop; Εντάξει, μας έστειλαν. Στην εκπομπή μίλησε και νεαρός σερβιτόρος της Παραλιακής, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο στυλίστας - μάνατζερ που είναι και gay τού πάσαρε μοντέλα με αντάλλαγμα μία ερωτική συνεύρεση μαζί του. Αν δέχτηκε ο σερβιτόρος; Ναι, αμέ. Αλλά και ο στυλίστας - μάνατζερ - προαγωγός (και μετά σου λένε ότι θερίζει η ανεργία... Πολυθεσίτης ο εν λόγω) είναι παιδί σπαθί και τήρησε το λόγο του, οπότε μετά την ερωτική συνεύρεση ένα σωρό κορίτσια... παρέλασαν από το κρεβάτι του.

Τώρα, θα αναρωτιέσαι εσύ: «Κοτζάμ σερβιτόρος της Παραλιακής, που ως ιδιότητα τραβάει τις γυναίκες, έπρεπε να συνευρεθεί με τον gay στυλίστα για να βρει γυναίκα»; Τι να πω... της νύχτας τα καμώματα. Αλλά, εδώ θα μου πεις οι άλλες πήγαιναν για ένα laptop, δεν θα υπέκυπτε ο σερβιτόρος που θα γινόταν πασαρέλα το κρεβάτι του; Αν αναφέρθηκε το όνομα του στυλίστα; Μπααα. Φωτογραφήθηκε, βέβαια, αλλά αυτή τη φορά ο Τριανταφυλλόπουλος δεν είπε ονόματα. Αλλά, αν η ιστορία πάει στον εισαγγελέα (που είναι και το πιο πιθανό) θα μαθευτεί. Και τότε θα ανακαλύψουμε αν πέσαμε μέσα στο όνομα.