"Η δική μας νύχτα" θα είναι στη Μόσχα!!!

19.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Και στον τελικό θα γίνει του Ρουβά». Μία ελάχιστη γεύση πήραμε το βράδυ της Τετάρτης για το τι θα κάνει ο Sakis τον Μάιο στην Μόσχα κι έχω να πω ότι τότε σίγουρα θα είναι... «This is our night»!!!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Και στον τελικό θα γίνει του Ρουβά». Μία ελάχιστη γεύση πήραμε το βράδυ της Τετάρτης για το τι θα κάνει ο Sakis τον Μάιο στην Μόσχα κι έχω να πω ότι τότε σίγουρα θα είναι... «This is our night»!!! Κι άμα... fly ο Sakis στην χορογραφία του τραγουδιού, τότε ποιος μας πιάνει. Άσε, έχει βγει η «Ρουβίτσα» από μέσα μου και με έχει πιάσει ένα παραλήρημα, αλλά με το μπαρδόν κιόλας, όταν ο Ρουβάς κάνει τέτοια εμφάνιση και είναι πιο όμορφος από ποτέ, τι να κάνω η έρμη η μεγαλό -ρουβίτσα; Δεν θα ανταριαστώ;;;

Θα ανταριαστώ. Ειδικά, όταν είδα να σκάει μύτη στη σκηνή του «Αθηνών Αρένα» ο Λευκορώσος, που ήταν λες και είχε ξεμείνει πάνω από το νούμερο των αδελφών Μαγγίρα για την δεκαετία του 80, τότε κατανοείς τον πανικό μου για τον Sakis. Και είμαι σίγουρη ότι το ίδιο θα νιώσουν και οι λοιπές Ευρωπαίες. Και όχι μόνο, ε; Εξάλλου, το τραγούδι που επιλέχθηκε για να μας εκπροσωπήσει τον Μάιο είναι πιασάρικο και ο Ρουβάς με τον Φωκά Ευαγγελινό μπορούν να κάνουν... παπάδες!

Είναι αλήθεια, ότι στο τρίτο τραγούδι (που ήταν από την αρχή φαβορί) έδωσαν μεγαλύτερη προσοχή κι εύκολα μπορούσες να καταλάβεις ότι εμμέσως το προωθούσαν. Ενώ, στα δύο πρώτα ο Ρουβάς εμφανίσθηκε με τα ίδια ρούχα, στο τελευταίο άλλαξε μπλουζάκι. Μάλιστα, είχε καλύτερη χορογραφία, όπου ο αοιδός μεταξύ άλλων έκανε ένα «πέταγμα» κι ένα... πους απ. Ωχ, ωχ. Τι θυμήθηκα τώρα.

Πάντως, και το κοινό από κάτω έδειξε την προτίμησή του στο «This is our night» και την ώρα που ακουγόταν οι περισσότεροι είχαν σηκωθεί όρθιοι και χόρευαν. Έτσι, δεν είναι τυχαίο ότι κέρδισε με μεγάλη διαφορά και ήταν από τις λίγες φορές, όπου επιτροπή και κόσμος είχαν απόλυτη ταύτιση. Ο Sakis, αν και τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρείται από ίωση (και είναι αλήθεια μια κούραση την είχε και φαινόταν), ήταν άψογος σε όλες τις εμφανίσεις του και ειδικά στην αρχή του τελικού που ήταν το ποτ πουρί των επιτυχιών του. Να μη μιλήσω για το πόσο όμορφος ήταν εκεί, για τις χορευτικές του φιγούρες, το πέταγμα του, το βλέμμα του και το γνωστό χαμόγελο «Sakis ο Colgate». Γίνομαι γραφικούλα και δεν το θέλω....