"Είμαι ο Θέμος και μόλις... τελείωσα"!

04.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν ήμουν άνδρας θα ένιωθα τρελό φθόνο για τον Θέμο Αναστασιάδη. Αν ήμουν η σύζυγος αυτού... άσε δεν θέλω να το σκέφτομαι καν. Αν ήμουν ο Θέμος θα ζητούσα να μου κολλάνε για το «Όλα 9» βαρέα ανθυγιεινά.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν ήμουν άνδρας θα ένιωθα τρελό φθόνο για τον Θέμο Αναστασιάδη. Αν ήμουν η σύζυγος αυτού... άσε δεν θέλω να το σκέφτομαι καν. Αν ήμουν ο Θέμος θα ζητούσα να μου κολλάνε για το «Όλα 9» βαρέα ανθυγιεινά. Γιατί το «έργο» του είναι δύσκολο και το βράδυ της Τρίτης του το αναγνωρίσαμε γι’ ακόμη μία φορά, όταν στο στούντιο πήγε ως καλεσμένη η Πετρούλα (Κωστίδου).

Γιατί, καλή η ποιότητα της προηγούμενης εβδομάδας με Γιώργο Νταλάρα, Γιώργο Κιμούλη και κυρίως Μάνο Ελευθερίου, αλλά μία Πετρούλα την χρειάζονταν οι τηλεθεατές. Αλλά πού να περίμεναν ότι θα την είχαν σε συνδυασμό με την Όλγα Φαρμάκη; Του «αρσενικού το πανηγύρι» ήταν η χθεσινοβραδινή συνεύρεση των δύο κοριτσιών και πώς να μην είναι όταν ακούς την Φαρμάκη να ζητάει από την Πετρούλα να τής δείξει πώς... τελειώνει!

Την εκπομπή εννοούσε η Φαρμάκη, αλλά άμα την άκουγες, μόνο αυτό δεν θα καταλάβαινες ο έρμος τηλεθεατής. «Ανάμεσα στις Συμπληγάδες είμαι» αναφώνησε ο Θέμος, αλλά μόνο τα αρσενικά κατάλαβαν τον... πόνο του. Τα κορίτσια, πάντως, ήταν απτόητα συνεχίζοντας τα δικά τους, ενώ η Πετρούλα αποκάλυψε ότι το δελτίο καιρού θα μεγαλώσει κι άλλο (φχαριστούμε κύριε Μαλέλη μας που ικανοποιήσατε την επιθυμία μας), ενώ μας υποσχέθηκε ότι τα... ακραία καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και το καλοκαίρι! «Πετρούλα ζούμε στον καύσωνα να σε δούμε»! Όπως καταλαβαίνεις, με αυτά και με τα άλλα, δικαίως ο Αναστασιάδης αναφώνησε: «Είμαι ο Θέμος και μόλις... τελείωσα»!!!