Η εγκυμοσύνη της Ράνιας Θρασκιά!

04.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις προηγούμενες μέρες κυκλοφορούσε ως φήμη, αλλά πλέον φαίνεται ότι είναι σίγουρο.... η Ράνια Θρασκιά είναι έγκυος! Η ίδια αποφεύγει να σχολιάσει την ιστορία, ενώ έχει ζητήσει από τους συνεργάτες της να
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις προηγούμενες μέρες κυκλοφορούσε ως φήμη, αλλά πλέον φαίνεται ότι είναι σίγουρο.... η Ράνια Θρασκιά είναι έγκυος! Η ίδια αποφεύγει να σχολιάσει την ιστορία, ενώ έχει ζητήσει από τους συνεργάτες της να πράξουν το ίδιο. Κι αυτό, διότι ακόμη βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και όπως οι περισσότερες γυναίκες, δε λένε τίποτε μέχρι να σιγουρευτούν ότι όλα βαίνουν καλώς.

Τώρα, πόσο μηνών είναι η Ράνια, θα σε γελάσω. Εξάλλου και τα δημοσιεύματα μια «διαφωνία» την έχουν. Για κάποιους είναι 2 μηνών, γι άλλους τριών και γι άλλους 3,5 μηνών. Όσο και να είναι, το σίγουρο της ιστορίας είναι ότι η παρουσιάστρια θα γεννήσει μέσα στο καλοκαίρι. Η Θρασκιά και ο σύζυγος της, Ανδρέας Φωτόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με τα χαρμόσυνα νέα, που ήρθαν έξι μήνες μετά τον γάμο τους.

Εξάλλου, η παρουσιάστρια του «Κοιτάω μπροστά» δήλωνε σε συνεντεύξεις της πόσο πολύ ήθελε να γίνει μητέρα και η επιθυμία της αυτή φαίνεται ότι γίνεται πραγματικότητα. Το καλοκαίρι δεν θα υπάρχουν... εξελίξεις μόνο στην προσωπική ζωή της Ράνιας, αλλά και στην επαγγελματική, αφού τον Ιούνιο λήγει το συμβόλαιο της με το Alter.

Το κανάλι είναι τα μάλα ικανοποιημένο με την Θρασκιά και θέλει να την κρατήσει στο δυναμικό του (είναι και οι τηλεοπτικοί καιροί χαλεποί), ενώ και η ίδια φαίνεται να έχει την ίδια διάθεση. Ωστόσο, έχουν κιόλας ξεκινήσει να ακούγονται κάποιες «σειρήνες» κι αν πιστέψουμε τα διάφορα δημοσιεύματα, τότε τον Ιούνιο στην ποδιά της εγκυμονούσας Ράνιας θα «σφαχτούν» κανάλια! Καλά, μπορεί να το μεγαλοποιώ λίγο, αλλά αυτό μου ήρθε να γράψω για επίλογο.