Έταξαν την Καλομοίρα στην... Αγία Μαρία!

04.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις μέρες που είναι εδώ η Καλομοίρα κι έχει δώσει ? η αλήθεια πάαααρα πολλές ? συνεντεύξεις καταλαβαίνουμε πόσο πολύ μάς έχει λείψει η παρουσία της. Την βλέπουμε ρε παιδί μου και μάς ανοίγει η καρδιά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις μέρες που είναι εδώ η Καλομοίρα κι έχει δώσει - η αλήθεια πάαααρα πολλές - συνεντεύξεις καταλαβαίνουμε πόσο πολύ μάς έχει λείψει η παρουσία της. Την βλέπουμε ρε παιδί μου και μάς ανοίγει η καρδιά, μάς κάνει και χαμογελάμε με τον αυθορμητισμό της. Γιατί, μπορεί να αρραβωνιάστηκε, να ετοιμάζεται να παντρευτεί και να δηλώνει ότι θέλει να γίνει μάνα (μπρρρ. Κρύος ιδρώτας με έλουσε στην ιδέα. Με την καλή έννοια), αλλά δεν παύει στη συνείδηση όλων να είναι το... Καλομοιράκι.

Την Τρίτη το βράδυ πήγε στο «Όλα 9» του Θέμου Αναστασιάδη και η μισάωρη παρουσία της ήταν αρκετή για να μας θυμίσει το λόγο που όλοι οι Έλληνες (μικροί και μεγάλοι. Άνδρες και γυναίκες) τη λάτρεψαν σαν δικό τους παιδί. Η Καλομοίρα μίλησε για το παιγνίδι του Alpha, «Big in Japan», για τη σχέση της με τον Γιώργο και τους λόγους πού έριξε «ανάθεμα» στην Ελλάδα κι επέστρεψε στην Αμερική, όπου δουλεύει στο εστιατόριο του πατέρα της.

Μεταξύ μας, όμως, κανείς δεν έμεινε στα παραπάνω, διότι η Καλομοίρα με τα ελληνικά της (τώρα που είναι στην Αμερική κι αν τα έχει ξεχάσει) μάς χάρισε απολαυστικές ατάκες. Κι αν κάποτε είχε πει τον Καραμανλή.... «Κώστας Καλά...πας», χθες είπε την Παναγία... «Αγία Μαρία»! Η Καλομοίρα προσπαθούσε να εξηγήσει από που πήρε τα δύο βαφτιστικά ονόματα της, Μαρία - Καλομοίρα λέγοντας ότι οι γονείς της επειδή έχασαν ένα παιδί και η εγκυμοσύνη σε αυτήν ήταν δύσκολη την έταξαν στην... Αγία Μαρία!

Ο Θέμος και ο Βαγγέλης Περρής τής εξήγησαν το λάθος, αλλά δε νομίζω να κατάλαβε και πολλά. Λίγη σημασία έχει. Πάντως, στην πρεμιέρα του το «Big in Japan» κατάφερε να κάνει τηλεθέαση 24%, ήταν το πρώτο πρόγραμμα την Κυριακή στον πίνακα της AGB και η Καλομοίρα ήταν πολύ καλή στην παρουσίαση. Και δεν αποκλείεται οι προτάσεις για τηλεοπτική καριέρα να πέσουν βροχή. Εξάλλου, η ίδια έχει εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθεί με την τηλεόραση, αφού για το τραγούδι ούτε που το σκέφτεται να ασχοληθεί ξανά. Προς το παρόν τουλάχιστον. Αμέσως, να δώσουν κι άλλη εκπομπή στο Καλομοιράκι να επιστρέψει στην Ελλάδα. Γιατί, όπως και να το κάνουμε... «Ήρθες και μάς άλλαξες τη μοίρα, Καλομοίρα Καλομοίραααα»!