Ξανά μαζί Ανδρέας - Δήμητρα;

04.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ένας μήνας έχει περάσει από την επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στους τηλεοπτικούς δέκτες και το μεγάλο back του μπορεί να χαρακτηριστεί απλά... αποτυχημένο. Δεν το λέμε εμείς αυτό, η AGB το λέει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένας μήνας έχει περάσει από την επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στους τηλεοπτικούς δέκτες και το μεγάλο back του μπορεί να χαρακτηριστεί απλά... αποτυχημένο. Δεν το λέμε εμείς αυτό, η AGB το λέει και με μία γρήγορη ματιά στους πίνακες τηλεθέασης το καταλαβαίνεις. Ο Ανδρέας δεν πιάνει την βάση ούτε για πλάκα, ενώ τις τελευταίες μέρες τα νούμερα έχουν πέσει στο 5%.

«Νούμερα Έμυς Λιβανίου» κάνει ο Μικρούτσικος. Εντάξει, αυτό ήταν τόσο δα μικρή κακία. Σνιφ, σνιφ. Τέλος πάντων, τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά για τον έμπειρο παρουσιαστή, διότι μπορεί τα επαγγελματικά του να πηγαίνουν χάλια, δεν ισχύει το ίδιο με τα προσωπικά του, που τον τελευταίο καιρό έχουν βελτιωθεί αισθητά. Αλλά έτσι δεν πάει κάπως; Ή επαγγελματικά θα είσαι καλά ή προσωπικά. Κι αν κρίνουμε από τον «αγώνα» που έκανε ο Ανδρέας για να πείσει την Δήμητρα Ρουμπέση ότι είναι βαθύτατα μετανιωμένος για ο, τι συνέβη στο γάμο τους, τότε τα προσωπικά τον ενδιαφέρουν λίγο περισσότερο.

Και το κυριότερο; Το διάγγελμα/ συγνώμη στην πρεμιέρα της εκπομπής του, καθώς και οι δημόσιες εξομολογήσεις αγάπης προς την Δήμητρα (με κάθε ευκαιρία) , φαίνεται να έπιασαν τόπο. Για του λόγου το αληθές, στους διαδρόμους του Star ψιθυρίζεται ότι οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και δεν αποκλείεται να παίξει επανασύνδεση. Μάλιστα, το θέμα αυτό είχε το πρωί της Τετάρτης και η Ελεονώρα Μελέτη με τον τίτλο «Ξανά μαζί Ανδρέας - Δήμητρα»;

Έλα μου ντε. Δυστυχώς, οι συνεργάτες της δεν είχαν ρεπορτάζ... κυλικείου, αλλά είναι σχεδόν σίγουροι ότι το εν διαστάσει ζευγάρι σύντομα θα είναι και πάλι μαζί. Εξάλλου, η Δήμητρα έχει συγκινηθεί με τις δημόσιες εξομολογήσεις του Ανδρέα (κι ας είχε έρθει σε δύσκολη θέση την πρώτη φορά) και οι δυο τους έχουν κάνει τις πρώτες επαφές για να τα βρουν. Άντε να τα βρουν, να προστεθεί και η Δήμητρα στην... «Παρέα με τον Ανδρέα» μπας και πιάσουν τη βάση, διότι τον Ιούνιο δύσκολα δεν θα μείνουν... μετεξεταστέοι!