Επιστρέφει η Ηλιάδη με... Κουρκούλη;

03.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στα μέσα του Φεβρουαρίου κυκλοφορεί το νέο cd της Αγγελικής Ηλιάδη, του οποίου την προώθηση έχει αναλάβει προσωπικά ο Μάκης Πουνέντης, διευθυντής της Heaven και προσωπικός φίλος του Μπάμπη Λαζαρίδη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στα μέσα του Φεβρουαρίου κυκλοφορεί το νέο cd της Αγγελικής Ηλιάδη, του οποίου την προώθηση έχει αναλάβει προσωπικά ο Μάκης Πουνέντης, διευθυντής της Heaven και προσωπικός φίλος του Μπάμπη Λαζαρίδη. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο και τσεκαρισμένο από τα τόσα δημοσιεύματα και φήμες που κυκλοφορούν τελευταία και αφορούν την Αγγελική Ηλιάδη.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε και άλλη μία φήμη, που μάλλον δεν είναι και τόσο φήμη. Η αοιδός ετοιμάζεται να επιστρέψει στις πίστες μετά τη δολοφονία του συντρόφου της. Αλλά μην περιμένεις να γίνει κι αύριο αυτό. Η Ηλιάδη βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και σε καμία περίπτωση δε νιώθει έτοιμη και δυνατή να ανέβει ξανά στην πίστα. Θέλει το χρόνο της.

Και το καλοκαίρι φαίνεται να είναι μία καλή περίοδος. Και για του λόγου το αληθές, φέρεται να έχει συμφωνήσει να εμφανισθεί στο «Posidonio» στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη. Ο Κουρκούλης μόνο... τυχαίος δεν είναι, αφού υπήρξε παιδικός φίλος του Λαζαρίδη και με την Ηλιάδη έχουν καλές σχέσεις. Οπότε, όταν της έγινε η πρόταση να συνεργαστούν την είδε με θετικό μάτι γι’ αυτό και συμφώνησε.