Έξω φρενών ο Μακρόπουλος με τα δημοσιεύματα!

23.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πριν λίγες μέρες δημοσίευμα του περιοδικού Ciao ανέφερε ότι κάτι τρέχει με την Βάνα Μπάρμπα και το Νίκο Μακρόπουλο και για του λόγου το αληθές αποκάλυπτε συχνές επισκέψεις εκείνης στο «Fever»,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πριν λίγες μέρες δημοσίευμα του περιοδικού Ciao ανέφερε ότι κάτι τρέχει με την Βάνα Μπάρμπα και το Νίκο Μακρόπουλο και για του λόγου το αληθές αποκάλυπτε συχνές επισκέψεις εκείνης στο «Fever», όπου άδει αυτός και επισκέψεις του «Μακρό» στο Ciro’ s Pomodoro, που επίσης εμφανίζεται δύο φορές την εβδομάδα η Μπάρμπα.

Όπως καταλαβαίνεις, το δημοσίευμα έκανε το γύρο της πόλης, διότι εδώ που τα λέμε δεν είναι και λίγο να ξέρεις ότι η Βάνα βγαίνει με τον Μακρόπουλο! Μιλάμε για το.... hot ζευγάρι της showbiz, απ’ όλες τις απόψεις. Βέβαια, όταν κυκλοφόρησε το «ειδύλλιο», πολλοί αναρωτηθήκαν: «Ο Μακρόπουλος δεν είναι παντρεμένος»; Έλα ντε.

Τέλος πάντων, τα δημοσιεύματα περί σχέσης του με την Μπάρμπα έκαναν έξω φρενών τον αοιδό, ο οποίος λέγεται ότι σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίων εκείνων που λένε «δράκους» για την προσωπική του ζωή. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που λένε διάφορα για το συγκεκριμένο καλλιτέχνη. Μόνο που τώρα μιλάνε για ερωτική σχέση, ενώ ο ίδιος είναι παντρεμένος. Και με παιδί παρακαλώ!